Hogy mondjam el a volt osztalytarsaimnak, hogy nem akarok veluk menni diszkoba? 20/L
A legtobbnek nincs baratja. Nekem van, kozuluk pedig csak 1nek. Azzal az 1el tartom jobban a kapcsolatot, talizunk hetente, havonta nappal, fagyizo, shopping, csajos temak, meg irogatunk is. Mikor hogy jon ki. A tobbiekkel elegge megszakadt a kapcsolat. Veluk is osszefutok neha, de nem olyanok, mint az az 1. Ha azt mondanam, hogy nincs kedvem veluk menni, azon besertodnenek.
Mar voltam veluk 1-2szor, de nekem nem jott be a diszko, jobban szeretem a hazibulikat, falunapokat, stb. Ok meg diszkomaniasak. Mit mondjak nekik?
Ha ezerszer nem mondtam el nekik azt, hogy nem szeretek diszkoba jarni, akkor egyszer sem. Amikor voltam, az mindig ugy lett, hogy beultunk egy max fel orara meginni valamit, de ott sem lehetett normalisan beszelgetni, majd mindenki szetszeledt. 8 lanybol es 2 fiubol allt az osztalyunk, a fiukkal nalunkrol lehetett beszelni, vagy 10 percig, aztan szaladtak csajozni, a lanyok meg max fel orat birtak, es ok is rohantak pasizni, meg inni sokat, sokat. En meg magamra maradtam, szoval, inkabb eljottem.
Ja, es meg van sok olyan jofej koztuk, akik ha egy picit isznak, akkor erdekes dolgokat latnak, igy a baratnom oszerintuk 3 fiura is ramaszott egy este alatt- kozben persze semmi nem tortent- es erre a szarkavarasra majdnem rament a kapcsolata. Mondjuk nem voltam ott, hogy mi tortent, de azert nem a kavaroknak hiszek, hanem a baratnomnek, akit hetfoi reggel a suliban mindenki ugy fogadott, hogy hosszu es erdekes hetvegeje volt, es hogy meseljen.... De szegeny csajszi semmirol sem tudott... Szoval nincs kedvem hozzajuk kimenni...
"Mar voltam veluk 1-2szor, de nekem nem jott be a diszko, jobban szeretem a hazibulikat, falunapokat, stb."
Mondd ezt el nekik. És ha ezt nem értik meg, akkor márnem a Te dolgod vigyázni a megsértődésre.
De mi köze ennek ahhoz, hogy kinek van barátja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!