Nem akarok úszni! Mondanátok ötleteket h mit mondjak a tanárnak h miért nem úszok?
nah, szóval az van h idén lettem 10-es és fél évig van úszás óránk. semmiképp nem akarok úszni, de nem tudom mit mondjak a tanárnak h ne kelljen vagy az orvosnak mit mondjak h adjon felmentést?
léci segítsetek, adjatok ötleteket h milyen kifogást mondjak a tanárnak. lehetőleg jó sokat, mert 15 úszás óránk lesz az idén. mondjuk 5x azt mondom neki h egészségügyi okok miatt nem tudok úszni, de a többi 10-re léci mondjatok vmit!
és előre is köszönöm az értelmes válaszokat, aki nem tud értelmesen a témához szólni az inkább ne is írjon semmit! akinek van úszás órája és utálja az tudja h miről beszélek és miért kérem a segítségeteket.
/amúgy az eszem megáll h 10-be úszás óra... utoljára 1-be volt nekem/
Ha lány vagy, akkor viszel egy nőgyógyászati igazolást, hogy a fertőzésveszélynek vagy kitéve a vízben. Ez a leggyorsabban elintézhető.
Ha fiú, akkor meg pszichológustól kell egyet kérni- fantáziádra bízva a felmentés okát (pl hátrányos megkülönböztetéstől való félelem- lányoknál is működő képes). Így egész évre meg van oldva a dolog, és nem kell sokat gondolkodni.
h miért nem akarok úszni?
1. nem is tudok rendesen úszni, csak úgy "kutyaúszásba"
2. úszás után van 15 percünk felöltözni, hajat szárítani /lány vagyok és a hátam közepéig ér a hajam, mikor a nyáron voltam uszodába 2 úszósapka volt rajtam és mégis tiszta víz volt a hajam/ és a hajam önmagában 15 perc megszárítani
3. ebbe a 15 percbe benne van az is h visszaérj a suliba, ami kb. 3 percre van az uszodától
4. úszás után töri óránk lesz, aminek az elején mindig feleltet a tanár, tehát jó lenne előtte átnézni az anyagot is
5. olyan a tanár ha 2 percet késel, máris beír hiányzónak, nem érdeklik a kifogások
6. hosszú, göndör hajam van, amit vasalnom is kell h vhogy álljon, úszás után pedig nem tudom, így itthon moshatnék hajat és vasalhatnám ami kb. 2 óra mindezt azután h 5-re érek haza és másnap 7 kemény órám van
nah, elég indok ez v mondjak még?!
amúgy a suliba lévő úszás óra egyáltalán nem olyan jó, mintha lemész nyáron pl. a strandra vagy az uszodába... ott azt csinálsz amit akarsz itt pedig az van amit a tanár mond...
jah, bocsi :)
most már látom pszichológustól kell kérni
Az érveid csak rinyák, már ne is haragudj. Ha a csoport többi tagja is megy úszni éppúgy 15 percük lesz. Töriről meg gondolom nem egyedül késnél el, hanem kb. az egész osztály. A hajad pont úgy fog állni, ahogy mindenki másnak. Jah, hogy nem kényelmes? Az egy dolog. A lényege meg pont az lenne, hogy megtanulj úszni, pláne ha nem tudsz.
De majd megoldod. Arra több energiát fordítasz, mint a hajszárítás, már most. Holnap ne lesz kemény 7 órád? Brühühü..
Nem tatai vagy véletlenül? :D Nézd, az úszásnak oka van, minden izmodat megmozgatja. Nálunk pár éve (most egyetemista vagyok) volt úszás gimiben, pl az egyik fiút ott tanították meg úszni mert nem tudott.... Kérd meg a tanárt hogy segítsen, senki nem néz majd le miatta, hidd el. A másik meg hogy a tanár sem idióta, tudja, hogy csak kifogásokat keresel.
A hajas dolog csak rinya, nekem is ekkora van, dús, megoldható a dolog. Én azt mondom, az úszás jót tesz, inkább, minthogy súlyzózni kelljen egy pici teremben 45 percig.
Írod, hogy nem tudsz rendesen úszni!! Hát az úszásoktatás pont azért van, hogy megtanulj. Abban igazad van, talán kevés a 15 perc az úszás vége és a következő óra között. Ez másnak is gond az osztályban? Ha igen, meg kéne beszélnetek a tanárokkal, hogy több időre van szükségetek.
egyébként én a Te helyedben örülnék az úszásnak. Nekem csak a tesi óra jutott gyerekkoromban. Felnőtt fejjel voltam kénytelen eljárni úszótanfolyamra, ami ráadásul pénzbe is került. Szóval ne keress kibúvókat, inkább örülj a lehetőségnek, és élvezd az úszás adta örömöket. Ha majd felnőtt leszel, hidd el nagyon jó kikapcsolódás lesz az úszás!!
Na már most tudom, hogy lepontozás lesz, de nemérdekel!
Ez csak rinyálás! Úszni kell, és kész! Jót fog tenni a mozgás! Hidd el, hogy még töri is jobban fog menni, mert iszonyatosan felfrissít az úszás! Remélem egyik kretén doki se fog adni felmentést, és lesz eszük!!!
Tény, h én fiú vagyok, de én mikor úszni járok, akkor zuhanyzok, hajat szárítok, öltözködök (gondolom Te úgyse akarsz zuhanyozni ott rendesen, mert biztos olyan szégyenlős vagy, h még levetkőzni se mersz...) és mégis meg vagyok 15 perc alatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!