Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Nem akarok úszni! Mondanátok...

Nem akarok úszni! Mondanátok ötleteket h mit mondjak a tanárnak h miért nem úszok?

Figyelt kérdés

nah, szóval az van h idén lettem 10-es és fél évig van úszás óránk. semmiképp nem akarok úszni, de nem tudom mit mondjak a tanárnak h ne kelljen vagy az orvosnak mit mondjak h adjon felmentést?

léci segítsetek, adjatok ötleteket h milyen kifogást mondjak a tanárnak. lehetőleg jó sokat, mert 15 úszás óránk lesz az idén. mondjuk 5x azt mondom neki h egészségügyi okok miatt nem tudok úszni, de a többi 10-re léci mondjatok vmit!

és előre is köszönöm az értelmes válaszokat, aki nem tud értelmesen a témához szólni az inkább ne is írjon semmit! akinek van úszás órája és utálja az tudja h miről beszélek és miért kérem a segítségeteket.

/amúgy az eszem megáll h 10-be úszás óra... utoljára 1-be volt nekem/

2012. szept. 3. 17:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
91%
Miután a fiatalok kétharmada túlsúlyos, az elvi részét megértem az úszásórának. Mivel egyáltalán nem fogalmaztad meg, miért is nem akarsz úszni, elég nehéz tanácsot adni. Mi a konkrét oka annak, hogy nem akarsz úszni? Az egész nyarat a strandon töltötték a fiatalok! Mi a különbség? Mondd ki, mert ténylg nem értem!
2012. szept. 3. 17:10
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha lány vagy, akkor viszel egy nőgyógyászati igazolást, hogy a fertőzésveszélynek vagy kitéve a vízben. Ez a leggyorsabban elintézhető.

Ha fiú, akkor meg pszichológustól kell egyet kérni- fantáziádra bízva a felmentés okát (pl hátrányos megkülönböztetéstől való félelem- lányoknál is működő képes). Így egész évre meg van oldva a dolog, és nem kell sokat gondolkodni.

2012. szept. 3. 17:15
 3/13 A kérdező kommentje:

h miért nem akarok úszni?

1. nem is tudok rendesen úszni, csak úgy "kutyaúszásba"

2. úszás után van 15 percünk felöltözni, hajat szárítani /lány vagyok és a hátam közepéig ér a hajam, mikor a nyáron voltam uszodába 2 úszósapka volt rajtam és mégis tiszta víz volt a hajam/ és a hajam önmagában 15 perc megszárítani

3. ebbe a 15 percbe benne van az is h visszaérj a suliba, ami kb. 3 percre van az uszodától

4. úszás után töri óránk lesz, aminek az elején mindig feleltet a tanár, tehát jó lenne előtte átnézni az anyagot is

5. olyan a tanár ha 2 percet késel, máris beír hiányzónak, nem érdeklik a kifogások

6. hosszú, göndör hajam van, amit vasalnom is kell h vhogy álljon, úszás után pedig nem tudom, így itthon moshatnék hajat és vasalhatnám ami kb. 2 óra mindezt azután h 5-re érek haza és másnap 7 kemény órám van

nah, elég indok ez v mondjak még?!

amúgy a suliba lévő úszás óra egyáltalán nem olyan jó, mintha lemész nyáron pl. a strandra vagy az uszodába... ott azt csinálsz amit akarsz itt pedig az van amit a tanár mond...

2012. szept. 3. 17:31
 4/13 A kérdező kommentje:
a 2. válaszolónak köszönöm, de hol, kitől lehetne ilyen papírt beszerezni?
2012. szept. 3. 17:31
 5/13 A kérdező kommentje:

jah, bocsi :)

most már látom pszichológustól kell kérni

2012. szept. 3. 17:33
 6/13 anonim ***** válasza:
75%

Az érveid csak rinyák, már ne is haragudj. Ha a csoport többi tagja is megy úszni éppúgy 15 percük lesz. Töriről meg gondolom nem egyedül késnél el, hanem kb. az egész osztály. A hajad pont úgy fog állni, ahogy mindenki másnak. Jah, hogy nem kényelmes? Az egy dolog. A lényege meg pont az lenne, hogy megtanulj úszni, pláne ha nem tudsz.

De majd megoldod. Arra több energiát fordítasz, mint a hajszárítás, már most. Holnap ne lesz kemény 7 órád? Brühühü..

2012. szept. 3. 17:38
 7/13 anonim ***** válasza:
67%

Nem tatai vagy véletlenül? :D Nézd, az úszásnak oka van, minden izmodat megmozgatja. Nálunk pár éve (most egyetemista vagyok) volt úszás gimiben, pl az egyik fiút ott tanították meg úszni mert nem tudott.... Kérd meg a tanárt hogy segítsen, senki nem néz majd le miatta, hidd el. A másik meg hogy a tanár sem idióta, tudja, hogy csak kifogásokat keresel.

A hajas dolog csak rinya, nekem is ekkora van, dús, megoldható a dolog. Én azt mondom, az úszás jót tesz, inkább, minthogy súlyzózni kelljen egy pici teremben 45 percig.

2012. szept. 3. 17:42
 8/13 anonim ***** válasza:
Megvan, félszt a víztől, fertőző betegséged van.
2012. szept. 3. 17:57
 9/13 anonim válasza:

Írod, hogy nem tudsz rendesen úszni!! Hát az úszásoktatás pont azért van, hogy megtanulj. Abban igazad van, talán kevés a 15 perc az úszás vége és a következő óra között. Ez másnak is gond az osztályban? Ha igen, meg kéne beszélnetek a tanárokkal, hogy több időre van szükségetek.

egyébként én a Te helyedben örülnék az úszásnak. Nekem csak a tesi óra jutott gyerekkoromban. Felnőtt fejjel voltam kénytelen eljárni úszótanfolyamra, ami ráadásul pénzbe is került. Szóval ne keress kibúvókat, inkább örülj a lehetőségnek, és élvezd az úszás adta örömöket. Ha majd felnőtt leszel, hidd el nagyon jó kikapcsolódás lesz az úszás!!

2012. szept. 3. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
92%

Na már most tudom, hogy lepontozás lesz, de nemérdekel!

Ez csak rinyálás! Úszni kell, és kész! Jót fog tenni a mozgás! Hidd el, hogy még töri is jobban fog menni, mert iszonyatosan felfrissít az úszás! Remélem egyik kretén doki se fog adni felmentést, és lesz eszük!!!

Tény, h én fiú vagyok, de én mikor úszni járok, akkor zuhanyzok, hajat szárítok, öltözködök (gondolom Te úgyse akarsz zuhanyozni ott rendesen, mert biztos olyan szégyenlős vagy, h még levetkőzni se mersz...) és mégis meg vagyok 15 perc alatt...

2012. szept. 4. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!