Nem akarok úszni! Mondanátok ötleteket h mit mondjak a tanárnak h miért nem úszok?
nah, szóval az van h idén lettem 10-es és fél évig van úszás óránk. semmiképp nem akarok úszni, de nem tudom mit mondjak a tanárnak h ne kelljen vagy az orvosnak mit mondjak h adjon felmentést?
léci segítsetek, adjatok ötleteket h milyen kifogást mondjak a tanárnak. lehetőleg jó sokat, mert 15 úszás óránk lesz az idén. mondjuk 5x azt mondom neki h egészségügyi okok miatt nem tudok úszni, de a többi 10-re léci mondjatok vmit!
és előre is köszönöm az értelmes válaszokat, aki nem tud értelmesen a témához szólni az inkább ne is írjon semmit! akinek van úszás órája és utálja az tudja h miről beszélek és miért kérem a segítségeteket.
/amúgy az eszem megáll h 10-be úszás óra... utoljára 1-be volt nekem/
Szia!
Én is ugyan ebben a problémában vagyok.Sajnos nem tudok írni neked megoldást,mivel nekem is az kéne.De a sok okos aki azt irta,hogy ez csak rinya fogadni mernék hogy még soha nem volt ilyen oktatáson.Én igazából konkrétan félek a víztől,szóval én arra jutottam,hogy inkább kapok egy egyest minden alkalommal annyira nem bírom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!