Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A tinik miért ilyenek mostansá...

A tinik miért ilyenek mostanság? (küllem)

Figyelt kérdés

A suliban is borzalmas, amit látok! Rózsaszín, kék, zöld frizura, akkor fekete szőke melírrel, régimódi szemüveg (amiket az idősek is hordanak), akkor láttam már padlizsán színű hajat meg tűzvöröset, ruhába direkt elszakított harisnya, túlontúl miniszoknya, de nem olyan, mint ami az amerikai filmekben van, inkább a tüllre hasonlít, akkor direkt elszakított póló (ami nem alapból olyan), katonaszerkó. Én nem értem ezt az egészet... nem vagyok finnyás, meg nem nézek le senkit, de a farmer meg a blúz, póló stb már nem divat, csak az ilyen goth-stílus, meg katonai stílus meg szakadt stílus?? Meg én nem tudom, régen annyira mások voltak az emberek ... 10-20 évvel ezelőtti tablókon is a fiúk idősebbnek látszottak a koruknál, normális frizurájuk volt, a mostaniak meg debilek meg gizdák, akiken csupán csont és bőr van... a lányok meg...

Az iskola egyébként infós suli, nem gyűjtő meg akármi, de akkor is borzalmas..::SSS

18/L

2012. szept. 17. 18:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

HIPSTERS! HIPSTERS EVERYWHERE!

Igen , angolul írtam mert Magyar az túl mainstream...

Ennyi.

2012. szept. 17. 23:52
 22/23 anonim ***** válasza:

A tűzvörösön elcsodálkoztam. Nekem is tűzvörös hajam van (ez áll jól a fehér bőrömhöz) és olyan munkakörben dolgozom, ahol kiemelten elvárt az üzleties megjelenés. Az interjún is ilyen hajam volt, senkit se zavar.

Aki csont és bőr, az jellemzően ilyen adottságokkal bír. Ezért megszólni valakit olyan, mintha engem megszólnának, hogy miért nem bírtam 160 centi fölé nőni.

2012. szept. 18. 06:45
 23/23 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha rajtad múlna akkor még mindig állatot kellene megnyúzni, hogy felöltöz. Nem gondolod, hogy amilyen stílusban élsz ahoz is rengteg új és új stíluson ment át? Csepke kis eszed van? Vegyél be inkább egy mosoly tabletát és ne durcáskodj itt, mert felrobbansz. Te is egy stílust hordasz, ha nem vetted volna észre. Csak neked fáj, hogy nem a tied a nyerő.
2012. szept. 18. 15:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!