Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van mostanság ennyi...

Miért van mostanság ennyi UFO-s film?

Figyelt kérdés

idegenek támadnak stb.

pár ufos film, vagy ahhoz hasonló:

A negyedik

Anyát a Marsra 3D

A Föld inváziója – Csata: Los Angeles

Transformers 3

Cowboyok és űrlények

A legsötétebb óra

Bosszúállók

Csatahajó

Men in Black – A sötét zsaruk 3

Apollo 18

Super 8

A Zöld Lámpás

2012. ápr. 16. 20:32
 1/5 anonim ***** válasza:
Mert ez a befutott dolog most, ez jelenti a bevételt.
2012. ápr. 16. 20:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Sokan szeretik a sci-fit, többek között én is. Vagy, ezzel próbálják a nemsokára bekövetkező első kapcsolatfelvételt a köztudatba beépíteni. Amelyik tetszik.
2012. ápr. 16. 20:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Miért van ennyi romantikus film manapság? Vagy vígjáték? Horrorfilm?
2012. ápr. 16. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Mert nem sokára jönnek a reptoidok.
2012. ápr. 16. 21:23
 5/5 A kérdező kommentje:
nemtudom ismeritek-e a Megamax Test nevű rajzfilmeket sugárzó csatornát, azt vettem észre hogy a műsorújság kb. 80% arról szól hogy "gonosz" idegenek támadnak, és mindig valamilyen kiválasztott(ak) mentik meg a földet a végső pusztulástól. Nem tartom kizártnak hogy pár év múlva tényleg támadnak az UFO-k, bár szerintem a kormány fogja álcaként felhasználni az Új világrend megteremtésére.
2012. ápr. 17. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!