Mért kell elítélni?
Figyelt kérdés
félig cigány vagyok. anyám cigány és egyáltalán nem vagyunk de ilyen csillivilli gicses parasztemberek, se vasat lopó büdös cigányok. egyszerűen annyira rosszul esik mikor megyek az utcán és valaki utánam ordít hogy te rühes cigány. pedig alapból kb. mindenki azt hiszi hogy vagy nagyon lebarnultam vagy arab vagyok vagy ilyesmi. de tényleg akár hányszor valaki le cigányoz kb. összeszorul a szivem hogy mért vagy cigány? és nem akarom magam sajnáltatni meg semmi de gondolom ti nem tudjátok ez milyen érzés mikor azért csúfolnak meg ordibálnak utánad mert más a származásod. és annyira nem értem ez mire jó... valakinek jól esik ha valakit ezzel piszkálhat? 15/L2012. szept. 14. 19:36
21/24 A kérdező kommentje:
nem is kell hogy megszakadjon :)
2012. szept. 14. 20:17
22/24 anonim válasza:
Elnézést kérek a nevükben is. Sajnos sok a buta, agresszív, gyűlölködő ember az országban, a cigányok és a magyarok között is.
Igyekezz nem figyelni rájuk, és gondolj arra, hogy attól, hogy ők azt gondolnak, amit gondolnak, attól te még ugyanaz a rendes ember maradsz.
23/24 anonim válasza:
Amerika a lehetőségek országa. Magyarország az előítéleteké, sajnos ez így alakult, ezzel együtt kell élnünk.
24/24 anonim válasza:
Szerintem ne vedd magadra.
Tanulj jól és keményen, hogy normális életed legyen, és ne hagyd, hogy a többi cigány lehúzzon állati szintre, mondván, hogy "a cigányoknak össze kell tartaniuk!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!