Mért kell elítélni?
Figyelt kérdés
félig cigány vagyok. anyám cigány és egyáltalán nem vagyunk de ilyen csillivilli gicses parasztemberek, se vasat lopó büdös cigányok. egyszerűen annyira rosszul esik mikor megyek az utcán és valaki utánam ordít hogy te rühes cigány. pedig alapból kb. mindenki azt hiszi hogy vagy nagyon lebarnultam vagy arab vagyok vagy ilyesmi. de tényleg akár hányszor valaki le cigányoz kb. összeszorul a szivem hogy mért vagy cigány? és nem akarom magam sajnáltatni meg semmi de gondolom ti nem tudjátok ez milyen érzés mikor azért csúfolnak meg ordibálnak utánad mert más a származásod. és annyira nem értem ez mire jó... valakinek jól esik ha valakit ezzel piszkálhat? 15/L2012. szept. 14. 19:36
1/24 anonim válasza:
mert előítéletesek az emberek,sajnos.mert a c..gány mind lop,a kövér az mind lusta disznó,a szőke nagyon buta,a csinos lányok mind ribik.én ezt soha nem értettem.amíg engem nem bánt valaki,én sem bántom.mindegy,milyen nemzetséghez tartozik.én is születhettem volna oda.ne szomorkodj,tudom,hogy szarul esik,de próbálj túllépni rajta.
2/24 anonim válasza:
Sajnos ilyen az élet..:(
A szüleim mindig mindenkit lecigányoznak, akinek már barna a bőre. És én szégyellem magam helyettük. Mert tudom, hogy vannak köztük rendes emberek.
Egyébként mindig lesznek ilyen emberek, akik rosszat akarnak az embereknek. Ne törődj velük, és koncentrálj azokra, akik szeretnek téged és úgy fogadnak el ahogy vagy!:)
3/24 anonim válasza:
De tudjuk milyen az, amikor azért kiabálnak utána az embernek, mert más a származása. Utánam pl azért kiabálnak, mert szőke vagyok és kék szemű. Sokszor kötöttek belém a cigányok e miatt.
4/24 A kérdező kommentje:
rájuk koncentrálok de mikor napi 3szor minden barátom előtt le büdös cigányoznak akkor annyira inkább meghalnék és sirva fakadnék :S
2012. szept. 14. 19:45
5/24 A kérdező kommentje:
igen vannak ilYen cigányok de NEM MIND ILYEN.
2012. szept. 14. 19:46
6/24 anonim válasza:
Én nem mondtam, hogy mind ilyen. Nekem is van cigány barátnőm, és imádom. És amúgy a politikai helyzet tehet arról, hogy ilyen állapotok vannak ebben az országban. 3as voltam...
7/24 anonim válasza:
Unokatesóm 1x sírva ment haza, mert beszóltak neki az utcán hogy "na te se idén barniltál le"... pedig ő aztán még félig se cigány. A rokonságomban egyébként van egy lány (egy másik unokatesóm) aki roma származású férfihez ment hozzá.... hát mit mondjak tünemény egy ember. Nagyon szépen nevelik a gyerekeiket és ténleg inteligens normális férfi (sok fehér tanulhatna tőle). Ne foglalkozz a rasszista buta emberekkel.
8/24 anonim válasza:
Bocs az elírásokért csak alig látok.
9/24 anonim válasza:
Te nem vagy "olyan" de a kisebbség 99%-a "olyan". Erről nem te, nem a magyar, csakis a romák 99%-a tehet.
Lépj túl rajta, nem tehetsz mást.
10/24 anonim válasza:
Ne haragudj, de nem tudom elhinni hogy utánad kiabálnak hogy te rühes cigány. Legalábbis itt Budapesten, a belvárosban tuti meglincselnék érte a fehér embert, sőt néha elég az is hogy ha elmész mellettük. Kelet-Magyarországon ez még rosszabb, ott elmenni se kell mellettük már csépelik-kirabolják azt akik nem tetszik nekik. Nem hinném hogy egy cigányba belekötnének.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!