Mért kell elítélni?
Am ti romák vagytok nem cigányok! a cigányok a kultúrálatlan fajta, aki lop, elvágja más torkát :P
A romák pedig a normális dolgozó stb. emberek, NEM cigányok!
A roma szót NEM a lyúkóvölgyi cigányok találták ki!
hanem egy konferencián annó 40-50 éve európában valahol, hogy elkülönítsék magukat, a cigányoktól. lehet h roma, és cigány egyet jelent, de szerintem különbséget kell tenni, mert ti megérdemlitek!
Megértem a helyzeted. Ki nem állhatom, amikor olvasok egy kérdést és csak ilyen válaszok érkeznek rá : Az ilyen-olyan büdös, riherongy cigányok mindennap kiállnak az útszélre ... stb. Nagyon örülök, hogy olyan barátokkal áldott meg a sors akik ezzel egyátalán nem foglalkoznak.Örülök, hogy az iskolában én soha se vagyok hátrébb csak a származásom miatt.Mellesleg kitűnő tanuló vagyok, számos versenyen értem el nagyon jó helyezéseket.Ezzel nm dicsekedni szeretnék, hanem szeretném felnyitni egyesek szemét, hogy nem csak a 'tisztavérűek' lehetnek okosak, szépek, jók valamiben.Hál' Istennek a szüleim létre hoztak egy számunkra tökéletes anyagi háteret, így nem kell könnyes szemekkel elém állniuk, és azt mondaniuk, hogy nincs pénz az álmaim megvalósítására (több nyelv tanulása, valamint tanár szeretnék lenni).
Visszatérve a kérdésedre Kedves Kérdező, az igazat megvallva, nem tudom. Az alapján ítélnek meg téged, amit nagy általánosításban lehet a cigányokról hallani.
Ne törődj velük! Tanulj! Tanulj! Tanulj! Ez a lényeg.És majd amikor te diplomásan, tanultan dolgozol egy kényelmes állásban, addig ők, pedig a WC-t pucolva bánják meg, hogy így bántak veled.
Esetleges helyesírási hibákért bocsi.Remélem hasznos választ adtam! :)
Sose bíráltam senkit a származása ill. bőrszíne miatt, mindaddig míg rám nem tesznek megjegyzést
Szoktam nézni a jó cigány csajokat is a magyarok mellett, de csak aki rendes és normális
Volt már olyanban részem amikor kifelé jövet a boltból jött utánam 3cigány gyerek, mondom minek álljak meg nekik, utána azthittem rám jönnek, közbe csak megkérdezték mennyibe került a sok tetkóm :)
Nekem nincs bajom azzal aki rendesen viselkedik a másikkal, az életük se érdekel hogy melyikük dolgozik, csak ne bántsák a másik embert
Szerintetek a bűnözésük is ki számlájára írható, ha nem a kormányéra..
Kérdező ugyanúgy a fehér embert is megszólják, aki meg téged és a többi cigányt megszólja az már beteges.
20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!