Hogy birják emberek leélni így az életüket? (bőv. Lent)
Sokszor látom h embereknek kb ennyiből áll az életük h reggel mennek melóba, majd bevásárolni, majd haza, alszanak pár órát és kezdődik elölről.
És semmi jó nincsen benne és sokan már 50 éve minden nap így élnek és nem is akarnak változtatni.
Sajnos igaza van az előttem szólónak, sokan nagyon is sokat dolgoznak nagyon kevés pénzért, attól függetlenül, hogy mennyire tanultak. Végtelenül sajnálom azokat, akiknek már gyermekként is az volt az álmuk, hogy ehessenek egy héten többször is húst, és most nekik is gyerekük lett, és ugyanúgy nem tudnak megadni nekik sok dolgot. Tényleg örülj, hogy nem tartozol közéjük, és pont ezért, mert ilyen kiváltságos vagy, próbálj meg segíteni pár arra érdemesnek, ha tudsz.
Az autóhoz hozzászólva én is megtehetném, hogy autóval megyek mindenhova. De mivel budapesti vagyok és nagyon szeretem a belvárost, ezért nem érdemes. Ezenkívül, ha nem sétálok kb 10 km körül egy nap rossz a közérzetem, mert egyetemista lévén rengeteget kell ülnöm. Ha rossz idő van, akkor is kimegyek sétálni, mert nem bírom ki, még úgy sem, hogy járok edzőterembe mellette. Az autót olyan szempontból nagyon szeretem, hogyha vizsgaidőszak van megkérek valakit, hogy vezessen, és tök jó út közben tanulni.
Hogy lehet ilyen kérdést feltenni? :D
Mert mondjuk aki hétfőtől péntekig dolgozik, reggel elindul, és este 6-fele ér haza (esetleg még ingáznia is kell 2 település között), az örül, ha este leteheti a s*ggét, hétvégén meg örül, ha egy kicsit otthon PIHENHET, mivel hétfőn kezdődik minden elölről.
Szerintem ezért..... :-D
Ja, Kérdező!
Te gondolom egy 15 éves kis l*vnya lehetsz, akinek anyuci meg apuci eltartja a s*ggét. Nagyon nem ebben a világban élsz úgy látom. Hogy lehet ilyeneket beszélni mint Te, el se bírom képzelni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!