Nincsenek barátaim mert mindenki egy elkényeztetett, felszínes libának néz. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok, most kezdtem a gimnáziumot. Apukám elég jól keres, bőven az átlag felett szóval elég jól élünk. Sok mindent megkapok amit valószínűleg a legtöbb velem egykorú nem, és emiatt nem nagyon akarnak barátkozni velem az új osztálytársaim. Általános iskolában ezzel nem volt gond mert ott már ismertek, tudták hogy nem az a kérkedős liba típus vagyok de itt mindenki ezt hiszi rólam. Pedig úgy érzem semmi okot nem adtam erre. Nem szoktam felvágni a cuccaimmal. Nyilván felveszem a drágább ruháimat de nem szoktam mindenkinek mutogatni meg mondogatni hogy ez éppen új, milyen drága volt meg milyen márka stb.... Próbálok barátkozni de mindenki olyan ellenséges velem az egész osztályban hogy az szinte hihetetlen. Még az évfolyam társaim sem szívesen beszélgetnek velem. A barátnőim a régi suliból mind más városba mentek így teljesen egyedül érzem magam. Ez még csak a második hét de már minden nap gyomorgörccsel megyek be az iskolába. Mit tudnék tenni? Nagyon, nagyon, nagyon rosszul esik. :'(2012. szept. 10. 17:34
11/11 anonim válasza:
Sorry! Tényleg megfogadtad az itt leírtakat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!