Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A vágott szemű emberek, pl:...

A vágott szemű emberek, pl: Kínai, igaz hogy rosszabbul, vagy legalábbis máshogy látnak mint mi?

Figyelt kérdés
2012. szept. 10. 17:19
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ez az, ami soha nem fog kiderulni.

A kinai soha nem fog europai ember szemevel latni, az europai pedig soha nem fog kinai szemevel latni.

2012. szept. 10. 17:34
 2/7 hollófernyiges ***** válasza:
Próbáld ki. Húzd szét a szemhéjaidat, na jobban látsz?
2012. szept. 10. 18:51
 3/7 A kérdező kommentje:
rosszabbul látok.
2012. szept. 10. 19:57
 4/7 anonim ***** válasza:
62%
Ha rosszabbul látnak, akkor azt szemvizsgálattal ki lehet mutatni. Náluk több ugyan a szemüveges, de ez inkább környezetfüggő. Az is inkább a kultúrán múlik, hogy ők a teret is jobban észreveszik a tárgyak között. Ez a festményeiken is látható. Mi inkább a tárgyakat látjuk.
2012. szept. 10. 20:00
 5/7 A kérdező kommentje:

3 válaszoló:

Ebben lehet valami amit mondasz, mert amikor széthúztam a szemhélyamat, én is láttam a teret a tárgyak körül. Amúgy azért kérdezem, mert van egy kissé vágott szemű lány osztálytársam, és gyakran panaszkodik hogy rosszul lát, nem látja a táblát, meg a füzetemből másolja az írásomat, mert nem látja mit ír a tanár a táblára.

2012. szept. 10. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
48%
Ők is tökéletesen látnak, de az igaz, hogy bizonyos szembetegségek, pl. a kancsalság gyakoribb náluk. Én például láttam olyan sokszereplős koreai sorozatot, ahol gyakorlatilag az összes színész, öreg, fiatal, totál kancsal volt.
2012. szept. 10. 22:09
 7/7 A kérdező kommentje:
Milyen sorozat?
2012. szept. 11. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!