Milyen ajándékot adjak neki, hogy minél rosszabbul érezze magát?
Figyelt kérdés
Röviden egy sztori: Van egy lány akivel nagyon jó barátok voltunk, koleszban is szobatársak voltunk három évig, aztán meg beleszeretett egy srácba aki szart a fejére. Én meg a srác ugyan arra a szakkörre jártunk már két éve, eddig nem zavarta, aztán meg hirtelen biztos azért iratkoztam be, hogy elvegyem tőle meg biztos azért nem szól hozzá mert lejáratom, aztán hogy bizonyítsam neki, hogy nem elhurcoltam magamra a klubtalikra, összejövetelekre, a srácot így sem érdekelte, pedig volt, hogy én el sem mentem. Akkor elkezdett nem beszélni velem(ez már mind az utóbbi egy évben történt), a harmadik szobatársunk kiderítette, hogy most titokban utál engem, meg mindenki más előtt, de a szemembe nem bírja mondani. Aztán mikor összejött egy másik sráccal 'kibékült velem', de mégis minden gond nélkül kiköltözik a közös szobánkból az utolsó évre, olyanokhoz, akik nem bírnak engem. Persze most megy, hogy kétnaponta felhív, hogy menjek el vele bulizni, mert senki más nem hallgatja meg, meg átjöhet-e hozzám, vagy elmegyünk-e moziba... Persze elmegyek, de nem tudom már úgy szeretni, tisztelni, bízni benne, mint régen... Szeptember 3.-án van a szülinapja és szeretnék valami olyat venni neki, hogy éreztessem vele, hogy már cseszheti, hogy p.icsa volt, de csak burkoltan, hogy amúgy ne legyen szembetűnő.2012. aug. 16. 19:48
1/2 anonim válasza:
egy szót sem értek
ki a pics@??
amúgy mindegy is
2/2 anonim válasza:
Lófejet az ágyába! Ez már másnak is bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!