Szerinted is egy nagy szívás vidéken élni? (vagy legalábbis kis városban)
Én szerettem kisvárosban élni. Aztán nyáron Siófokon dolgoztam (májustól egész szeptemberig). Gondolom nem kell ecsetelni ott milyen mozgás, nyüzsgés van:) Azóta nem találom itthon a helyem. Alig várom már, hogy menjek vissza:)
Jajjj mikor lesz már május?!:))
", szóval te is egy nagy FOS helyen laksz."
igen,én is ezt mondom:DDDD
Én egy kisvárosban élek, ami csak hivatalosan város, különben falu...
Közel van egy nagyobb városhoz, oda járok suliba is meg dolgozni, cirka 20 perc busszal. A környék csendes, a levegő tiszta, nincs bűnözés, szép családi házban lakunk, jó nagy udvarral.
Az utolsó busz elmegy este fél11-kor ,ergo 0 esélyem van, hogy egyszer is részt vegyek valami király bulin (a taxi 3000 forint lenne), a közelben csak egy kisbolt van, ami hétvégén nincs nyitva, a távolsági buszok úgy járnak, hogyha időpontra kell mennem, akkor vagy 2 órával előbb benn vagyok, vagy pedig kések 20 percet. A jó nagy udvarunk tele van meggyfákkal, tehát nyári program meggy szedés a fáról, illetve a földről, ha épp lehullott, ősszel pedig gereblyézés napi szinten. Mellékesen utálom a meggyet, mert mindig kukacos. Amúgy csak a tavalyi nyáron 4x kaptam napszúrást amiatt, hogy édesanyám mindig délben küldött ki füvet nyírni, mert soha nem tudott előre szólni, hogy csináljam meg, de később már nem jó neki, mert most zavarja a szemét.
Na most akkor el lehet dönteni, hogy szívás e vagy sem.
Utolsó, szerintem neked nem az a bajod, hogy kisváros, hanem hogy nincs pénzed meg anyukád háklis. Egy-egy buliba bele lehet kalkulálni azt a plusz 3 ezret, ha tényleg fontos.
Én kisvárosban nőttem fel, egy ideig kielégített, de aztán meguntam. Elköltöztem Budapestre, a szüleimhez csak látogatóba járok haza, arra pont jó a város, hogy pár nyugis napot eltöltsek. De már Pest is kicsi, úgyhogy tervezem a külföldre költözést :)
Én budapesti vagyok, aminek nagyon örülök, de az biztos hogy megvannak a hátrányai..az emberek nagy része nem is nevezhető embernek, undoritoak, eltaposnak, ott csesznek ki veled, ahol lehet, sok a csöves, a kéregető, nem tul jo a közbiztonság, stb.
Ennek ellenére én szeretem, mert tényleg mozgalmas, ez a központ, itt minden megtalálható.
Én egy idő után biztos bekattannék vidéken, nem birnám ki.
A válaszíró 81%-ban hasznos válaszokat ad. Időpont: 20:17
Köszönöm a kioktatást, biztos jobban tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!