Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan lányról (24 éves), aki szereti az állatokat, de nem csak a kutyát és macskát tart (ana), hanem? (többi lent)

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem az állatokat, de jelenleg nincs lehetőségem mindazokat beszerezni és gondozni, amelyeket a jövőben szeretnék majd. Ezek (kutya és macska, halak meg egy törpehörcsög már van):

-papagáj

-iguana

-nyuszi

-még egy kisebb testű kutya a nagy mellé

-pult akváriumból, meg falbaépített akvárium, halakkal, egy rákokkal

Sok...? Főleg azon aggódom, hogyha összejövök valakivel, mi lesz, ha ezt nem fogja tudni elfogadni, furcsának találja majd?

2012. szept. 9. 21:15
 1/9 anonim ***** válasza:
Én is imádom az állatokat. Rengeteget akarok,csak férjem biztos idegbajt kapni majd :D
2012. szept. 9. 21:17
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Azt, hogy még egy hosszú hétvége is megoldhatatlan lenne vele.
2012. szept. 9. 21:22
 3/9 anonim ***** válasza:
Anyósomnak csak egy kutyája van, de így sem tud elmenni 1 hétre nyaralni, mert nincs kire hagyni. Belegondolva, hogy sosem lesz egy normális nyaralásom a párommal... hát, nem túl jó kezdet.
2012. szept. 9. 21:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Azt, hogy aki ennyi állatot akar, az rossz ember nem lehet. :)
2012. szept. 9. 21:34
 5/9 anonim ***** válasza:

Szeretni az állatokat nálam nem azt jelenti, hogy minden elérhető fajt be akarok zsúfolni a lakásomba.

Meg aztán annak költségei is vannak.

Meg honnan tudod, nem lesz-e olyan helyzet, hogy költöznöd kell valahová. Nagyon nem praktikus, legalábbis fiatalon, sok állatot tartani.

2012. szept. 9. 21:44
 6/9 anonim válasza:
Ezek az állatok gondolom azért is vannak neked, mert félsz a magánytól.Ugyanakkor osztom én is: rossz ember nem lehetsz. Ha majd beköszön életed párja, lehet pont ez tetszik majd neki!Kár ezen aggódni!
2012. szept. 9. 21:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem értek egyet Chrissel,aki így nőtt fel,mit én és nem falun,hanem Budapesten kellemesen,csak megszokta a családtól,hogy imádják az állatokat,az nem a magánytól fél pl.

A gyerekkori "körülményeimhez" képest most kevés állatom van,1 cirmos házimacska és 2 csincsilla,akiket a gazdasági válságban leamortizálódott tulajdonosától vállaltam be,mivel ők elit rágcsálók:DDDDDDD

Úgyhogy ,aki őket utálja az csak rossz ember lehet.

A gond tényleg a nyaralással van,ezt most komolyan mondom,hozzám jöhetsz,majd összehozzuk a vica versa nyaralást.

2013. márc. 22. 14:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Iguana egyébként az álmom,majd összehozom,az iguana és a macska barátsága is híres youtubon..
2013. márc. 22. 14:44
 9/9 anonim válasza:
A fiúról nem túl sok infó van, csak annyi, hogy szereti az állatokat. Ebből két dolgot lehet leszűrni. 1. Tud szeretni. 2. Nem biztos, hogy emiatt Te vagy az első helyen..Picivel több infó = biztosabb válasz.Bár mindig van kivétel..
2015. jan. 20. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!