Mit gondoltok egy olyan lányról (24 éves), aki szereti az állatokat, de nem csak a kutyát és macskát tart (ana), hanem? (többi lent)
Nagyon szeretem az állatokat, de jelenleg nincs lehetőségem mindazokat beszerezni és gondozni, amelyeket a jövőben szeretnék majd. Ezek (kutya és macska, halak meg egy törpehörcsög már van):
-papagáj
-iguana
-nyuszi
-még egy kisebb testű kutya a nagy mellé
-pult akváriumból, meg falbaépített akvárium, halakkal, egy rákokkal
Sok...? Főleg azon aggódom, hogyha összejövök valakivel, mi lesz, ha ezt nem fogja tudni elfogadni, furcsának találja majd?
Szeretni az állatokat nálam nem azt jelenti, hogy minden elérhető fajt be akarok zsúfolni a lakásomba.
Meg aztán annak költségei is vannak.
Meg honnan tudod, nem lesz-e olyan helyzet, hogy költöznöd kell valahová. Nagyon nem praktikus, legalábbis fiatalon, sok állatot tartani.
Nem értek egyet Chrissel,aki így nőtt fel,mit én és nem falun,hanem Budapesten kellemesen,csak megszokta a családtól,hogy imádják az állatokat,az nem a magánytól fél pl.
A gyerekkori "körülményeimhez" képest most kevés állatom van,1 cirmos házimacska és 2 csincsilla,akiket a gazdasági válságban leamortizálódott tulajdonosától vállaltam be,mivel ők elit rágcsálók:DDDDDDD
Úgyhogy ,aki őket utálja az csak rossz ember lehet.
A gond tényleg a nyaralással van,ezt most komolyan mondom,hozzám jöhetsz,majd összehozzuk a vica versa nyaralást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!