Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak holnap...

Most mit csináljak holnap meghalok?

Figyelt kérdés
Tesi órán valami olyasmit említett a tanár hogy mérni fogunk súlyt és magasságot hogy ki honnan indult és hogy majd évvégén is megmérjük (vagy nem tudom már mikor) hogy hova jutottunk. Az a baj, hogy szerintem én vagyok a legtöbb kiló lány az osztályba, és rohadt ciki lesz ha ott mindenki előtt megmérnek (vagy nem tudom hogy, szerintem úgy) Nem akarom hogy megtudják hány kiló vagyok, nagyon szégyenlem. Egyébként 174 cm körül lehetek és kb. 76-77 kg :( Nem vagyok olyan kövér, mert magas vagyok, de vékony sem. Félek. Mi lesz? Tudom hogy nem nagy probléma meg van nagyobb problémám is, de azt meg tudom oldani. Most nem tudom mit csináljak. Első óra lesz holnap tesi és félek hogy cikiznek majd miatta vagy hogy elmondják a fiúknak (az egyik tetszik) mert ilyenek az osztályba a lányok :/ Van még kövér osztálytársam, de legalább ő alacsony. Egyébként 9. osztály gimiben. 14/L
2012. szept. 9. 15:41
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Sziasztok :D Ma volt a mérés nem hétfőn. Hát nem nézte a tanár, csak rá kellett állni a mérlegre az aulában :S De mondjuk nem látták csak egy lány ő meg nem mondta el senkinek hogy hány kiló vagyok. Aztán be kellett diktálni, nagyon rendes volt a tanár, mondta, hogy ha valaki titokban akarja tartani akkor az óra után bediktálja. Óra után ott maradtam, félre mentünk és bediktáltam a súlyomat is :) és élek :D Bocs, ha kicsit értelmetlen lett :S
2012. szept. 11. 17:41
 12/13 anonim ***** válasza:

:))))

No ugye semmi gond! És a többi, hogyan alakult a magasságukhoz képest a súlyuk? Van valami összehasonlítási alapod, vagy mindenki titokban tartotta, hogy nála mi a helyzet?

Szerintem a tiednél semmi gond!

2012. szept. 11. 17:46
 13/13 A kérdező kommentje:
Hát van egy lány aki magasabb nálam és a súlya is több de ő nem tarotta titokban :D Viszont van egy nálam kövérebb de alacsonyabb lány ő pedig igen. :D Na a lényeg hogy minden jól alakult. Köszönöm szépen a válaszokat, aranyosak vagytok :)
2012. szept. 11. 20:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!