Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Most mit csináljak holnap...

Most mit csináljak holnap meghalok?

Figyelt kérdés
Tesi órán valami olyasmit említett a tanár hogy mérni fogunk súlyt és magasságot hogy ki honnan indult és hogy majd évvégén is megmérjük (vagy nem tudom már mikor) hogy hova jutottunk. Az a baj, hogy szerintem én vagyok a legtöbb kiló lány az osztályba, és rohadt ciki lesz ha ott mindenki előtt megmérnek (vagy nem tudom hogy, szerintem úgy) Nem akarom hogy megtudják hány kiló vagyok, nagyon szégyenlem. Egyébként 174 cm körül lehetek és kb. 76-77 kg :( Nem vagyok olyan kövér, mert magas vagyok, de vékony sem. Félek. Mi lesz? Tudom hogy nem nagy probléma meg van nagyobb problémám is, de azt meg tudom oldani. Most nem tudom mit csináljak. Első óra lesz holnap tesi és félek hogy cikiznek majd miatta vagy hogy elmondják a fiúknak (az egyik tetszik) mert ilyenek az osztályba a lányok :/ Van még kövér osztálytársam, de legalább ő alacsony. Egyébként 9. osztály gimiben. 14/L
2012. szept. 9. 15:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A tanár szerintem nem hangosan fogja elkiabálni a súlyodat. Bementek valószínűleg egy helyiségbe, ahol van a mérleg, felállsz rá, ő feljegyzi a súlyodat és jöhet a következő. Ne aggódj ezen!
2012. szept. 9. 15:46
 2/13 anonim ***** válasza:
7%
Soha nem volt ilyenünk a suliban. döbbenet. Nem is tudom miért van erre szükség, ha tényleg csak nem a megszégyenités a cél. Vagy valamilyen Norbinak képzeli magát a tanár? De még nem is orvos, aki ezt csinálhatja.
2012. szept. 9. 15:52
 3/13 anonim ***** válasza:
6%
Eloszor is nyugodj meg, nem fogsz "meghalni". Tudom milyen erzes, en is mindig feltem meretkezes elott, volt hogy nem is akartam menni suliba:) En sem vagyok nadszal vekony most kb 170 cm 57-60kg, es nekunk is suli kezdes utan lesz meretkezes, s mar elore koplalok hogy ne legyek tobb 55nel. De kezdek rajonni hogy hulyeseg. Nem kell felj, nem fognak cikizni miatta, mindenkinek sajat dolga hogy hany kilo, akinek meg nem tetszik akkor miert foglalkozik veled annyit? Kerdezz ra, ha cikiznek miatta... Es ha a fiunak is tetszel, biztos nem kerdi meg elotte hany kilo vagy:) Nem azon mulik:) Legy nyugodt. Ha nem reggelizel akkor egy par kiloval kevesebbet mutat a merleg(az a normalis)
2012. szept. 9. 15:52
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
A magasságodhoz ez nem sok. Semmi gond nem lesz ebből.
2012. szept. 9. 15:54
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

nyugi,nálunk se mondta a tanár hangosan a súlyt,szerintem nálatok sem fogja.

Ha meg mégis,akkor mivan? Nem a súly számít,hanem h hogy nézel ki..ne adja a mérlegre,a lényeg h mit mutat a tükör,és hogy jólérzed-e magad. Nem hiszem hogy az osztályban minden lány pont a te súlyodra lenne kíváncsi.

Ha meg a fiúnak a kilók miatt nem tetszel,akkor meg jobb is...

2012. szept. 9. 15:56
 6/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat :) Kicsit megnyugodtan nagyon aranyosak vagytok.
2012. szept. 9. 15:58
 7/13 anonim ***** válasza:
45%

Orvosok szerint ideális súly: magasságból leveszed az 1 fm-et, a maradék ez esetben nálad 74 cm = 74 kg, még ideális a 74 kg-tól való plusz-mínusz 5 kg-os eltérés. Vagyis, ha 74 + 5 kg = 79kg esetén sem lennél túlsúlyos. A 76-77 kg esetedben tökéletes!

Majd figyelj a többinél!

A végén büszkén fogod magad kihúzni, milyen fantasztikusan ideális testsúlyod van!

2012. szept. 9. 16:00
 8/13 anonim ***** válasza:
Ugye nem haltál meg?
2012. szept. 10. 18:33
 9/13 anonim ***** válasza:
Tényleg mi újság? Élsz még? :D
2012. szept. 10. 18:33
 10/13 anonim ***** válasza:

:D

Ez most mi volt? Telepátia, Ugyanakkor érdeklődünk a hogyléte felől?

De lehet, hogy nem él?

2012. szept. 10. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!