Mindenkinek lehet párja? Mindenhol hasonlóan toleránsak az emberek?
Lehet nekem van szerencsém, lehet még nem jött ki az emberekből az ördögi lényük, de én másra számítottam.
Új iskolába kerültem, és végig azt hittem nem fogok tudni beilleszkedni a társadalomba, és mindenki szekálni fog.
Nem mondanám, hogy teljesen önbizalomhiányos vagyok, mert ez nem igaz.:) Jól érzem magam ha egyedül vagyok, bugyiba és melltartóba is.
Viszont arra számítottam a fiúkat/többi embert majd ez készteti arra, hogy a fejemhez vágják, és kigúnyoljanak. (152cm-50kiló/=) : ) Pici is vagyok, szóval nem nézek ki egy kilencedikesnek, na meg van is rajtam mit fogni. (bár dagadtnak nem mondanám magam egyébként.:))
Eddig talán amit kaptam úgy 'beszólást', hogy
'De aranyooos': D
Én kerültem jó környezetben, vagy csak én fokozom túl magam, és nem tűnök más szemében többnek ami vagyok? Vagy egyszerűen csak, még nem mutatták a valós énjüket?
Lehet tényleg jó környezetbe kerültél.
Nálunk az első kilencedikes nap úgy nézett ki, hogy bementünk. Volt egy csaj aki nem volt szimpi senkinek, azt jól megverték aztán kijött a rendőrség, és mehettünk haza.
Azért nagyon ne szállj el magadtól, mert fordulhat ez még rosszra is.
18/L
Mindenkinek lehet persze. De ehhez kell egy olyan mértékű önbizalom is, ami neked van. Te vagy az élő példája annak, hogy ha valaki elfogadja önmagát, akkor mindenki szeretni fogja, és elfogadják olyannak amilyen.
A barátnőm is hasonló adottságokkal jött 9.-be és amellett hogy talált egy életre szóló barátságot, nagyon kedvelt lett a tanárok és a diákok körében is.
Így tovább! :)))
Köszömöm:)
El semmiképp nem szállok magamtól, mert nincs mire fel. Annyiból érzem magam másnak, hogy van olyan osztálytársam aki 13 tantárgyból megbukott, na azért ez bizony szégyen egy szakmunkásba.:).
Igen van önbizalmam mert úgy érzem vannak nálam iskolán sőőt osztályon belül is 'ducibbak',Ők is jól érzik magukat így, én is jól érezhetem, mindenki egyenlő eséllyel indít, erre nincs kivétel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!