Mindenkinek be kellene szállni a rezsibe?
Szüleimmel élünk egy házban férjemmel 2 gyerekünkkel.
Természetesen fizetünk rezsit, kajába beszállunk.
Itt lakik a 35 éves fiú testvérem is, aki viszont egy fillérrel sem száll be semmibe, megzabálja a kajánkat, amit mi veszünk, ami nagyon bosszantó.
Hiába mondom anyáméknak, hogy szóljanak neki, hogy ő is fizessen valamennyit a költségekbe, ők meg se hallják.
Engem viszont ez kiborít.
Mit tehetek még? Adjatok tanácsot!
Kie a haz? Gondolom a szuleide. Akkor pedig ok hatarozzak meg, hogy ki fizet es mennyit.
akar berleti dijat is kerhetnenek toletek, ha csak rezsit kernek, azt koszonjetek meg.
anyámmal lakik a 42 éves bátyám,aki 8 éve alkalmi munkákból él,egyébként meg csak játszik és olvas. én 3 gyereket nevelek,mégis elvárnák h segítsek anyagilag.amikor tele lett a cipőm h én már 16 évesen dolgoztam,nekem sosem adott csak úgy pénzt senki. erre az volt a válasz h mert te olyan életre való voltál,minek pénzeltünk volna???
szóval mindez azért van,mert anyudéknak a bátyád az etalon,kivételeznek vele. semmit sem tudsz tenni,hidd el én is kibeszéltem már a lelkem,hiába.
vegyetek egy saját hűtőt,vagy költözzetek el. mert ez nem fog változni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!