Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Édesapámék kitagad...

Mit tegyek? Édesapámék kitagadtak.

Figyelt kérdés

19 éves lány vagyok igazából azért tagadtak ki mert összeálltam egy nálam jóval idősebb férfival. ő 36 éves én szeretem őt és úgy érzem ő is engem. titokban járkáltunk össze mert mikor összejöttünk akkor még csak 15 voltam. mikor betöltöttem a 18-at elmondtam a szüleimnek hogy összeköltözök vele mert szeretjük egymást és elmondtam hogy mi a helyzet az életkorával meg minden. ők pedig már több mint egy éve hallani sem akarnak rólam. ráadás babát várok aminek nagyon örülök és jó lenne ha mellettem állnának.

ti mit tennétek ha a lányotok ilyen helyzetbe kerülne?

azt pedig nem hiszem hogy a barátomnak csak arra kellek mikor 2 évet várt rám hogy összeköltözzünk és más fél évet arra hogy szeretkezzünk.

2012. szept. 7. 23:21
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"ha az pasi 32 éves fejjel osszejott egy 15 évessel nagy eséjjel pedofil"

Előző, hogy az "eséllyel" szót nem tudod leírni az egy történet, de a pedofil szó jelentésének utána nézhetnél, mielőtt hülyeségeket beszélsz. Egyfelől. Másfelől ha egy gyereknek valami ciki, az az, ha a szülei vaskalapos konzervatívak, akik tiltják mindentől... no, a Kérdező és a párja biztosan nem ilyen, ez kiderül a szituból.

Kérdező, szerintem nem igazán tudsz semmit se csinálni, egy kapcsolat működtetéséhez mindig két fél kell, és hát ez esetben a szüleid önmagukról állítják ki a bizonyítványt. Az a TE döntésed, hogy folyamatosan próbálkozol-e a viszony rendezésével, és küldesz levelet, fényképet, akármit - hátha megjön a józan eszük - vagy hagyod a csudába, hogy főjenek a saját levükben. Akármelyik beválhat, de egyik sem garantált siker.

2012. szept. 8. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!