Mi kell ahhoz, hogy manapság egy író, költő sikeres legyen? Mivel lehetne érdekessé tenni ezt az ágazatot?
Szia!
A műben,amit alkotsz lehet koncepció!A siker és az azzal számolgatás szerintem idegen a művészi önkifejezéstől!
A matematika,számolás vagy számítás a műben kell hogy testet öltsön,ha van rá igényed,de persze néha az aránytalanságok tesznek éppen érdekessé egy dolgot!
a művészet önkifejezés!Szerintem itt nincs helye a korrupciónak,de ez csak az én véleményem!
Minél kevesebb üzenet legyen a műveidben, minél könnyebb legyen megérteni, mert az embereknek még az egyszerű értő olvasás se megy, nem hogy még elvont dolgokat meg üzeneteket meglátni a könyvekben. Vagy ha mégis belelátnak valamit, akkor az politikával, agymosással, ördöggel, összeesküvés-elméletekkel kapcsolatos, holott az író egyáltalán nem gondolt ilyesmikre.
Ja, és még előnyösebb, ha tiniknek szóló nyálas divatregényt írsz, legyen benne sok vámpír, varázsló, démon meg ilyenek némi szappanopera-stílussal ötvözve, akkor tök mindegy nekik, miről szól és hogy van megírva, vinni fogják, mint a cukrot.
Dekoratív borító, jó reklám, minimális szókincs, és lehetőleg arról szóljon, hogy egy nő összejön egy pasival, aki megcsalja, de a végén újra összejönnek és mindenki happy.
Manapság sajnos erre van igény. Ha sikeres akarsz lenni, írj szemetet. Ha nem akarsz szemetet írni, felejtsd el a sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!