Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogyan viseled az öregedést?

Hogyan viseled az öregedést?

Figyelt kérdés
Kort és nemet is irjatok légyszi. Èrdekelne, hogyan változik az életetek, a dolgokhoz való hozzáállásotok.

2012. szept. 6. 22:10
 1/10 anonim válasza:

Szarul, mivelhogy nem látszik rajtam! És a boltban elkérik a személyimet.

28/N

2012. szept. 6. 22:29
 2/10 anonim ***** válasza:
95%

Én nem foglalkozom az öregedéssel. Sokkal fiatalabb vagyok mint a korom mutatja. Nem is viselkedek középkorú nőként. Évente egyszer amikor születésnapom van, akkor is csak meglepődöm, hogy "Te jó ég!!! Tényleg 40 éves vagyok???" De csak 2 napig tart a csodálkozás. Utána újra régi önmagam vagyok. Farmerba és mintás pólóban mászkálok. Imádok motorozni. A fiammal aki 20 éves inkább jó barátok vagyunk mint anya és fia.. Sokat hülyülünk, nevetünk..

Néha úgy érzem mintha a fiam idősebb lenne mint én, mert néha olyan komoly a srác.. De nem baj, kell hogy néha rácsapjon a kezemre, hogy ne játsszak a játékboltban..:)

40/N

2012. szept. 6. 22:32
 3/10 anonim ***** válasza:

Megkomolyodik az ember. Persze ez attól is függ, hogy miken megy keresztül. Egy-egy negatív időszak belsőleg éveket tud öregíteni az emberen. De én igyekszem, hogy egy kis játékosság (nem gyerekesség) megmaradjon bennem mindig. És sokan fiatalabbnak néznek, mint amennyi vagyok :) aminek örülök. Nem félek magától az öregedéstől, hanem abban bízom, hogy lesz elég időm mindent átélni, amit szeretnék.

24/N

2012. szept. 6. 22:49
 4/10 anonim ***** válasza:
93%
Rosszul..már harmadik éve vagyok 30. :D F
2012. szept. 6. 22:51
 5/10 anonim ***** válasza:
Engem is fiatalabbnak néznek,nemrég el akarták kérni az egyik hipermarketben a személyimet, mert alkoholt vettem, pedig már 2 gyerekes családanya vagyok, 33 éves. A kezemen viszont észreveszem az éveket. Meg persze komolyodik az ember, vagy inkább tudatosabb.
2012. szept. 6. 22:52
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
Képzeljétek, 58 (!!) éves nőként itt ülök a laptopom előtt és szórakozom a "Gyakori kérdések" olvasgatásával, megválaszolgatásával. És egyébként is még sok játékosság van bennem. Ha nem kellett volna 8 évvel ezelőtt eltemetnem életem szerelmét, valószínűleg még ma is 20 évesnek érezném magam. Így 30-nak... (Hátulról kb. annyinak is nézek ki, szemből meg 40-nek)
2012. szept. 7. 08:51
 7/10 anonim ***** válasza:
90%

Magam is 45. évesen itt ülök a gép előtt.

Sőt Játszom a Farmerama nevű játékkal.

Nem látszom annyinak amennyi vagyok.

A korral járó nehézségekkel pedig meg kell tudni birkózni.

Különben is minden kornak meg van a maga szépsége.:

2012. szept. 7. 10:06
 8/10 A kérdező kommentje:
Orulok, hogy ilyen pozitivak a visszajelzesek, es hogy jol erzitek magatokat. Mi az idosebb kor szepsege? Bar en 27 eves vagyok, ugy erzem az eletem meg csak most fog elkezdodni.
2012. szept. 7. 12:49
 9/10 anonim ***** válasza:

A kornak az a jellegzetessége, hogy ahogy valaki írta, komolyodik és tapasztaltabb lesz az ember.

Így már olyan dolgokba is bele lehet kezdeni, amit lehet, hogy fiatalon nem tudott, és így tovább.

A testi öregedésre pedig nyilván egészséges keretek között kell oda figyelni, mert "karbantartva, még fiatalosabbnak látszik mint a kora, az egyénnek.

Én mint 45 éves sokan azt mondták, hogy 15 évet simán letagadhatok.

Aki ennél idősebb azoknak pedig jönnek az unokák, a nyugdíjas évek, nem kell már rohangászni, hajnalban kelni, és mást dolgokat kezd el csinálni az ember amire addig nem volt ideje. az pedig attól szép.

2012. szept. 7. 14:32
 10/10 anonim ***** válasza:

Jól, köszönöm. 19 évesen 23-25-nek néznek :P

19l

2013. aug. 23. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!