Hiogy viseled, ha letegeznek?
35/N vagyok, és lépten-nyomon letegeznek. Az igaz, hogy általában fiatalabbnak néznek, de látszik, hogy nem vagyok tini: Tegnap egy külföldi csoprotot kísértem egy faluban, találkoztunk a polgármesterrel. Elköszönök, mondom viszontlátásra, mire ő: szia. De ez csak kiragadott eset, mert menetközben más is letegezett, akit én sosem láttam és magáztam (az is férfi volt).
Ti hogy reagáltok? Ha szülőm korú is valaki, én vissza szoktam tegezni, vagy rákérdezek: akkor most tegeződünk?
Tegnap életemben először találkoztam öcsém barátnőjének anyjával, egyből letegezett. De legtöbben nem ajánlják fel viszont. Lehet amúgy, hogy egyedi, hogy engem ilyen sűrűn letegeznek.
Nekem már 14 éves koromban is mondta pár nyolcéves, hogy csókolom, vagy "tessék arrébb menni!". Kimondottan rosszul esett. Nemrég egy kb 16 éves srác mondta "El tetszett ejteni". ELmondtam neki, én nem vagyok olyan öreg. Engem inkább tegezzenek, mint magázzanak. (Az idősebbek persze magáznak, férfiak, a boltban, pár tanár stb.)
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!