Én kifejezetten szeretem,hogy normális hangon tudok valakivel vitázni (nem veszekedni). Ez lehet azért is, mert nincs rajtam szemellenző.
2012. máj. 29. 22:51
2/14 anonim válasza:
Nem tudom. Mert amikor kritizálják, általában nem reálisak az érvek. Egyébként nyitott vagyok minden véleményre.
De a hitem nem xyz függvénye, ami megdönthető lenne.
Elszomorodni akkor fogok csak, ha a barátom a szeretetet gyűlöli és kritizálja. Vagy álszentek miatt üldözi ezt az eszmét.
2012. máj. 29. 22:52
3/14 anonim válasza:
Nem sok ilyennel találkoztam, de ha intelligens a vitapartner, akkor szívesen elbeszélgetek vele.
2012. máj. 29. 23:27
4/14 anonim válasza:
Semmiképp nem veszem sértésnek az ilyen jellegű kritikát, viszont én nem szeretek ilyen jellegű vitákba belemenni, mert sokszor érzem azt, hogy nem tudom megfelelően, érthetően megfogalmazni, ha valami fontosat akarok mondani. Fejben hiába van meg rá a megfelelő válaszom, valahogy nem tudom összerakni. És ha valaki veszi a fáradságot, hogy tisztelettudóan, de jól felépítve valami kritikát fogalmazzon meg, akkor elég kellemetlen annyiban reagálni rá, hogy "hát igen, de én máshogy gondolom".
2012. máj. 29. 23:48
5/14 anonim válasza:
Hááát... Ilyenre még nem volt sok példa, inkább az agresszív támadások jellemzőek. A normál kritikával szerintem nincs semmi probléma. És mindkettőt elég jól szoktam viselni, már hozzáedződtem az ilyesmikhez. ;)
Üdv. :)
2012. máj. 30. 07:22
6/14 lsandor válasza:
Egyetértek Berta hozzászólásával
2012. máj. 30. 09:45
7/14 anonim válasza:
Intelligens, normális beszélgetőpartnerrel szívesen cserélek eszmét a hitről, de a hitvitákat nagyon nem szeretem.
2012. máj. 30. 15:16
8/14 anonim válasza:
Érdekesek a válaszok, mert intelligens, türelmes vitapartnerrel, aki a vallását védi, ezen az oldalon nem sokkal találkozhattatok. :D
2012. máj. 30. 15:24
9/14 anonim válasza:
Utolsó: én már egy csomóval találkoztam... őszintén meglep a válaszod, mert tapasztalatom szerint ezen az oldalon a Vallás kategóriába irkálók 90%-a értelmes, és nézeteltérés esetén is normálisan lehet velük beszélgetni.
2012. máj. 30. 17:11
10/14 anonim válasza:
Én is úgy látom, hogy sokan nagyon normálisak itt, és inkább a kivétel az, akivel nem lehet beszélni normálisan.
Én jól tűröm, már megszoktam. Bár elég olaszos a temperamentumom, könnyen belemelegedek egy vitába, legyen az filozófia, irodalom vagy vallás. De temperamentum ide vagy oda, tisztelettudó maradok, és amíg ez a partner részéről is fennáll, nincs baj.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!