Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mennyire viseled jól, ha...

Mennyire viseled jól, ha tisztelettudóan és odafigyelve, de kritizálják hited?

Figyelt kérdés
Pl olyan kritikákat mondanak amikben nagy igazságok is vannak, de negatív tartalmú dolgok ezek és elszomoríthatnak stb
2012. máj. 29. 22:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy néz ki más oldalt olvasunk, mert szerintem sokszor tragikomédiává fajulnak az események. Nézzetek meg egy evolúció vs. teremtés, Jehova Tanúi, Hit Gyülekezete kérdést, ott tele van trollokkal is idióta fanatikusokkal az egész.
2012. máj. 31. 00:22
 12/14 anonim ***** válasza:
szerintem az előttem szólónak van igaza, és a keresztények veszekszenek gymással a legtöbbet és a legdurvábban
2012. máj. 31. 12:52
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenhol vannak fanatikusok és ellentétek, az oldalnak van egy színvonala, de minden tisztelet a kivételnek.

Amíg valakinek nem azzal van baja, hogy hiszek Istenben, hanem csak az intézménnyel, aminek a tagja vagyok, azt mondom, rendben, hiszen pontosan ismerem, és elismerem én is annak hibáit.

2012. máj. 31. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem lehet hogy az a baj hogy kiragadjuk azt az egynéhány betegesen fanatikus választ és nem veszünk tudomást a huszonhárom másik normális hozzászólásról? :-)

Azon kívül a vita nem mindig veszekedés.

2012. máj. 31. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!