"elitebb" egyetemeken mennyire számítanak a társadalmi rétegződések?
Én nagyon szar helyzetből jöttem egy művészeti egyetemre, és úgy érzem, hogy egy kicsit kinéznek, lenéznek, nem állnak szóba velem. Valóban vannak enyhe problémák, magamat és a családomat is okolhatom....
A lényeg, hogy kicsit deszocializált vagyok, enyhén igénytelen, de nem tudom...
Az a helyzet, hogy első nap elég jól elvoltam egy lánnyal akivel randiztam, tökre beleéltem magam a "menőcsávó" helyzetbe, (az ágyában aludtam) másnap a pofámba kaptam a flegmázást később már azt is, hogy szálljak le róla. senki sem "barátkozik" velem, mert egy szarkupac vagyok sajna. nem vagyok az elit része, inkább a munkásosztályba tartozom. Úgy érzem akkor sem fog leállni velem egy ilyen lány, ha szexuálisan bejövök neki. Ha a társaságba nem tudok beilleszkedni nem fog felvállalni mint kapcsolatot.
Mit kezdjek ezzel az egész helyzettel? Milliomos sosem leszek, és valami komoly baj lehet mert már a gázabb arcok is lerázósak. Régen minden faszán ment, elfogadtak úgy ahogy vagyok, mert értettek... most meg úgy kinéznek mint valami fogyatékost.
Már ne is haragudj, de a hozzáállásod valóban egy szarkupac. Ha másoktól teszed függővé magad, az a legrosszabb döntés, amit meghozhatsz. Ha nem akarsz változtatni a hibáidon, ne várd, hogy bárki is elfogadja azokat.
A legjobb tanács, amit adhatok, az, hogy ne játszd meg magad. Ne add a "menőcsávót", ha nem vagy az.
Már megint ez a sajnos! Senki nem szereti a sajnálkozó embereket, próbálj egy icipicit megváltozni, ami az optimizmusodat illet! Szerintem neked egy bajod van: még magadat sem tudod elfogadni, akkor, hogy szeretnéd, hogy mások elfogadjanak, szeressenek?!
:)
Abban a helyzetben a lánnyal este, amikor tervezgettünk meg elvoltunk totálisan elfogadtam magam :)
Aztán másnap amikor hozzám sem szólt, már úgy éreztem a vonat elé megyek.
Szóval könnyű így dumálni...
Tudom, nem vagyok a helyzetedben, csak próbáltam objektíven véleményt és tanácsot formálni. Más pozitív hatással nem tudnál ugyan ilyen eredményt elérni? Esetleg próbálj meg valamiből - ami számodra elég fontos,- erőt meríteni. Szerintem mindenképp el kellene felejteni a lányt, hiszen a sértegetése sokat elárul róla, nem lenne hosszú távon sikeres.
Nézd, komoly kapcsolatban van, ha valóban bejöttem neki rá kell magát vennie, hogy tartsa a távolságot, az meg csak így megy ha nem akarja velem megcsalni a barátját.
Remélem hogy csak erről van szó.
A b verzió az, hogy egy fogyatékos nyomorék vagyok akivel véletlenül randizott de most le akar kaparászni.
Az is élhet.... eddig senki se mondta meg a szemembe.
Csak a sértegetés rész maradt meg az írásomból? Mindegy melyik verzió volt érvényben, hiszen nem téged választott és ezen próbálj meg túllépni - bármilyen közhelyesen is hangzik -. Nem segítesz magadon azzal, ha csak őrlöd magad a lány miatt. Vagy próbálj még egyszer beszélni vele vagy felejtsd el végre. Most már úgy érzem mást nem mondhatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!