Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » "elitebb" egyetemeken mennyire...

"elitebb" egyetemeken mennyire számítanak a társadalmi rétegződések?

Figyelt kérdés

Én nagyon szar helyzetből jöttem egy művészeti egyetemre, és úgy érzem, hogy egy kicsit kinéznek, lenéznek, nem állnak szóba velem. Valóban vannak enyhe problémák, magamat és a családomat is okolhatom....

A lényeg, hogy kicsit deszocializált vagyok, enyhén igénytelen, de nem tudom...

Az a helyzet, hogy első nap elég jól elvoltam egy lánnyal akivel randiztam, tökre beleéltem magam a "menőcsávó" helyzetbe, (az ágyában aludtam) másnap a pofámba kaptam a flegmázást később már azt is, hogy szálljak le róla. senki sem "barátkozik" velem, mert egy szarkupac vagyok sajna. nem vagyok az elit része, inkább a munkásosztályba tartozom. Úgy érzem akkor sem fog leállni velem egy ilyen lány, ha szexuálisan bejövök neki. Ha a társaságba nem tudok beilleszkedni nem fog felvállalni mint kapcsolatot.

Mit kezdjek ezzel az egész helyzettel? Milliomos sosem leszek, és valami komoly baj lehet mert már a gázabb arcok is lerázósak. Régen minden faszán ment, elfogadtak úgy ahogy vagyok, mert értettek... most meg úgy kinéznek mint valami fogyatékost.

2012. szept. 5. 23:57
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:
A lány barátsága amúgy nagyon sokat fejlesztett volna rajtam, de úgy néz ki visszautasít és hagy tönkremenni lelkileg. Már ott tartok, hogy besétálok egy vonat alá, mert úgy kinéznek mint valami csövest.
2012. szept. 5. 23:58
 2/17 anonim ***** válasza:

Már ne is haragudj, de a hozzáállásod valóban egy szarkupac. Ha másoktól teszed függővé magad, az a legrosszabb döntés, amit meghozhatsz. Ha nem akarsz változtatni a hibáidon, ne várd, hogy bárki is elfogadja azokat.

A legjobb tanács, amit adhatok, az, hogy ne játszd meg magad. Ne add a "menőcsávót", ha nem vagy az.

2012. szept. 6. 00:08
 3/17 anonim válasza:
A negatív tapasztalat után elhiszem, hogy úgy érzed nincs már senki, aki normálisan tekintene rád. De próbálj ettől eltekinteni és úgy viselkedni, mint akit egy kicsit sem érdekel. Ez csak egy lány volt, ne általánosíts! Fogadd el, hogy nem vagy gazdag, de van ennél sokkal nagyobb értéked és már a kisugárzásod is megváltozik, amivel felkeltheted több ember érdeklődését is. Meglásd hamarosan meg lesz a te társaságod is, csak egy kis pozitív meglátás, nyitottság és barátságos mosoly szükséges! :)
2012. szept. 6. 00:21
 4/17 A kérdező kommentje:
Én ebben a társaságban szeretnék alkalmazkodni, csoporttársaim lesznek, ráadásul nagyon közel kerültem a lányhoz a randi alatt és hiába gondolta meg magát talán a barátja, vagy talán tényleg a társadalmi helyzetem miatt, bennem kialakult egy kötődés amit akkor sem fog feloldani ha kővel dobál, vagy bottal veri a hátamat. Sajnos én ilyen vagyok.
2012. szept. 6. 00:25
 5/17 anonim válasza:

Már megint ez a sajnos! Senki nem szereti a sajnálkozó embereket, próbálj egy icipicit megváltozni, ami az optimizmusodat illet! Szerintem neked egy bajod van: még magadat sem tudod elfogadni, akkor, hogy szeretnéd, hogy mások elfogadjanak, szeressenek?!

:)

2012. szept. 6. 00:33
 6/17 A kérdező kommentje:

Abban a helyzetben a lánnyal este, amikor tervezgettünk meg elvoltunk totálisan elfogadtam magam :)

Aztán másnap amikor hozzám sem szólt, már úgy éreztem a vonat elé megyek.

Szóval könnyű így dumálni...

2012. szept. 6. 00:36
 7/17 anonim válasza:

Tudom, nem vagyok a helyzetedben, csak próbáltam objektíven véleményt és tanácsot formálni. Más pozitív hatással nem tudnál ugyan ilyen eredményt elérni? Esetleg próbálj meg valamiből - ami számodra elég fontos,- erőt meríteni. Szerintem mindenképp el kellene felejteni a lányt, hiszen a sértegetése sokat elárul róla, nem lenne hosszú távon sikeres.

2012. szept. 6. 00:48
 8/17 A kérdező kommentje:

Nézd, komoly kapcsolatban van, ha valóban bejöttem neki rá kell magát vennie, hogy tartsa a távolságot, az meg csak így megy ha nem akarja velem megcsalni a barátját.

Remélem hogy csak erről van szó.

A b verzió az, hogy egy fogyatékos nyomorék vagyok akivel véletlenül randizott de most le akar kaparászni.

Az is élhet.... eddig senki se mondta meg a szemembe.

2012. szept. 6. 00:50
 9/17 anonim válasza:

Csak a sértegetés rész maradt meg az írásomból? Mindegy melyik verzió volt érvényben, hiszen nem téged választott és ezen próbálj meg túllépni - bármilyen közhelyesen is hangzik -. Nem segítesz magadon azzal, ha csak őrlöd magad a lány miatt. Vagy próbálj még egyszer beszélni vele vagy felejtsd el végre. Most már úgy érzem mást nem mondhatok..

2012. szept. 6. 00:59
 10/17 anonim ***** válasza:
Már nem azért, de eleve az egy csomó mindent elárul a lány személyiségéről és a belső értékeiről, hogy komoly kapcsolat mellett randizgat más fiúval. Ha erre képes, akkor kinézem belőle azt is, hogy a társadalmi helyzeted miatt ellök magától. Ha neked egy ilyen nő kell, aki komoly kapcsolat mellett más fiúkkal randizgat, akkor egészségedre. De ezután mindenre felkészülhetsz, mert ez a lány jellemileg teljesen szemét. Ha esetleg összejöttök, és téged is megun, valószínűleg melletted is randizgatni fog, az még megalázóbb lesz, mint ahogy most viselkedik.
2012. szept. 6. 02:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!