Mért van manapság ennyi bunkó?
Sziasztok.Azt tapasztaltam,hogy mostanság (nemtudom hogy régen így volt-e),egyre több nagyképű van.Gondolok itt konkrét szituációkra:Megyek a sétáló utcán,elmegy melletem két "menő" gyerek,és épp meghallottam ahogy az egyik mondja a másiknak:Nézd má' milyen szar cipője van!
Természetesen mind a ketten elkezdtek röhögni,én meg majdnem elbőgtem magam.Hiszen tudniillik,nekünk nem tellik Vans,DC és egyéb márkás cipőkre.
De hogy más példát is mondjak:Sétálok a kutyámmal,szembe jön velem 3 fiú,(cigire,sörre nem térek ki,és nem lehettek több mint 15)mondja az egyik viszonylag nagy hangerővel:Há' ki a f*szom ez a bu*i?
Ők is majdnem megszakadtak a nevetéstől.Ebben a szituációban sem éreztem valami kellemesen magam.Pedig az igazat megvallva,nincsenek ferde hajlamokra utaló külső,vagy belső jeleim.
Könnyeb lenne a lelkemnek,ha érkezne a kérdésemre 1-2 válasz.
13 éves fiú voltam.
De örülök, hogy nem most vagyok fiatal. Te jó ég milyen arcok vannak, sokan nem is látnak a nagyképűségtől.
Persze 10-20 évvel ezelőtt is voltak b*nkók, de az valahogy másként nyilvánult meg.
Nemrég történt, hogy ülök a barátaimmal egy kávézóban és a szomszéd asztalnál egy 15 körüli csaj leejt valamit. Lehajolok felveszem, odateszem az asztalra, erre a pofámba röhög, gúnyosan lenézően. Mondom nagyon szívesen.
Ilyenkor gondolom azt, hogy jöhetne már egy atomháború, mert az emberiség megérett a ritkításra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!