Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a lányoknak tényleg a bunkó nem törődöm veled srácok jönnek be?
Én lány vagyok és le vagyok döbbenve, én a normális pasikat keresem,de emiatt mindenki adja a bunkót:S
Tisztelet a kivételnek!!
én az olyan fiúkat szeretem.de akárki oda jön hozám olyan bunkó stílussal jönnek
én rendes fiút akarok:))
Hát én biztos nem azok a lányok közé tartozom akik a bunkókra buknak!!!
14L
hát ez hihetetlen:)
akik ezt írják kort is írjanak már:D az én környezetmben meg inkább a bunkók vanak:S
én 18 vok am:)
Jó látni hogy van kivétel lányok. Csak ezzel az a baj, hogy még így is kevesen vagytok. Az én környezetemben igazából 10 ből 1 az ilyen. És az a jó az egészben, hogy az olyan pasiknak majdnem mindent eltűrnek, nekem meg...
Bár ahogy észrevettem csak akkor, ha a közelemben van egy olyan barátom vagy barátja is aki ilyen. Kettesben tök jól elvagyunk, de utána...
17/F Ha gondolod kicsit beszélgethetnénk mi is kettesben. :D Írj privit ha gondolod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!