Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Manapság a lányoknak tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Manapság a lányoknak tényleg a bunkó nem törődöm veled srácok jönnek be?

Figyelt kérdés

Én lány vagyok és le vagyok döbbenve, én a normális pasikat keresem,de emiatt mindenki adja a bunkót:S

Tisztelet a kivételnek!!

2010. jan. 26. 19:54
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
igen igen bizony bizony sokkal igényesebb helyeken vannak D:
2010. jan. 28. 19:48
 22/28 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen a legtöbb lány bunkókra bukik,de nem tehetnek róla..ez biológia...

Aki bunkó,annak biztos nagy a szája..akinek nagy a szája,az elnyomja a többit,ami miatt a többiekhez képest ő dominánsabbnak fog tűnni...

És mindenki tudja,hogy aki domináns,az jó...csak ebbe nem sokan gondolnak bele.

Keressetek olyan fiúkat,akik csöndesek,rendesek és még senkinek se volt velük kapcsolatba negatív tapasztalata..ők az igaziak..és nem nehéz őkt megtalálni,csak kicsit körbe kell nézni (:

f/16

2010. jan. 28. 19:57
 23/28 A kérdező kommentje:
nem discoban keresgélek :) Isten őrizz
2010. jan. 28. 20:06
 24/28 anonim válasza:
Nem értitek az egész lényegét. Amíg össze akarsz jönni egy csajjal addig ugy kell viselkedned mint aki leszarja. Mert ha nyomulsz akkor egy idő után meg fog unni téged. Ha mindíg írsz neki msn-en meg felhívod meg sms-eket küldözgetsz neki vagy akár ha egy suliba jártok gyakran megkeresed. Nem kell semmit csinálni hagyni kell hogy ő nyomuljon. Ezt tapasztalatból mondom. Énis teljesen rendes voltam de ez nemjött be. Mindíg csak baráti szintre jutottam. De mióta ien vagyok 4 hónapja van bnőm akivel teljesen tökéletes a kapcsolatom és vele is sokat "bunkóztam" de ez nem azt jelentette hogy ugy szoltam hozzá hanem egyszerűen passzív voltam és kiéheztettem magamra. 16/F
2010. jan. 28. 20:18
 25/28 A kérdező kommentje:
én nem éppen így értem a kérdést.az egész más.. attól mert nem akarsz annyira nyomulni attól még nem leszel bunkó
2010. jan. 28. 20:22
 26/28 anonim ***** válasza:
én azokat szeretem akik ilyennek tűnnek,de belülről nagyon is lelkisek és érző lelkű romantikus pasik:$ pl a barátom(: (L)
2010. jan. 28. 20:43
 27/28 anonim ***** válasza:

Én is szeretnék találni végre egy normális lányt.Aki tényleg szereti a romantikát és nem azt nézi h mennyi pénzt költenek rá meg h milyen kocsiba hurcikálját.

Nekem az ismerkedéssel gondom nem szokott lenni mert tényleg minden negyképűség nélkül mondhatom h jóképűnek tartanak a nők meg bírkóztam is sokáig szóval testemmel is minden rendben.Csak nálam meg az szokott a probléma lenni h no kocsi meg a 95ezres keresetemből nem futja luxus vacsorákra meg nyaralásra. :-((((((((((((

26/F

2010. jan. 28. 20:44
 28/28 anonim ***** válasza:

Szerintem ez normális.Mármint a vágy a normális.

A Tolvajról szóló mese érdekesebb,izgalmasabb,mint a bíróé,vagy a Kéjnőé,mint a lelkészlányé,de ez veszélyes tud lenni,nagyon veszélyes.

A Tolvajba a nő azért szeret bele,mert Ő hős és jó ember.A Kéjnőbe a férfi azért mert egyszerre izgalmas,izgató,és szerző előrehelyezi benne a lágy Nőt.Szerintem ezt keresik az emberek a valóságban.A bunkótól azt várja a nő hogy a Hősévé váljon.A Szajhától meg azt várja a férfi hogy Női Tűz égjen benne.Ne csak Tűz.Női Tűz.

Sajnos ez van,akármennyire tagadják az emberek,pszichológusok,bunkók,szajhák,mindenki a mesék világában él.

A Nő igazából a Hőst keresi,a Férfi pedig a Női tüzet.Nem a Tolvajt és nem a Kéjnőt.

Ennek ellenére,sokan mindent odaadnának,egy Bíróért vagy egy Lelkészlányért.Ez sokszor azért van,mert csak a Tolvajt találta meg,és csak a Kéjnőt.Vigaszt keresnek a Bíró és a Lelkészlány mellett.

Meglepően kevés nő van aki nem vágyik a Tolvajra.De ez csak a Hős miatt van.

Olyan férfi aki nem vágyik Kéjnőre szintén kevés,ez is csak a Női Tűz miatt.

Ezek mellet sokan vannak akik inkább a Bírót és a Lelkészlányt válasszák.A Nőt elbűvöli a Bíró jósága,igazságossága,a Férfit lenyűgözi a Lelkészlány visszafogott nőiessége és kedvessége.

Nem számít hogy mit keresünk,előbb-utóbb összefutunk egy Tolvajjal,egy Kéjnővel,ugyanúgy a Hőssel,a Nővel,a Bíróval,és a Lelkészlánnyal,függetlenül attól,hogy mire vágyunk.Ha Bíróra vágysz lehet hogy Hős Tolvajt kapsz jutalmul,ha Hősre,Tolvajjal találkozhatsz.Ha a Lágy Kéjnőt keresed,lehet hogy egész életedben csak Kéjnőkkel találkozol,és a végén már mindent odaadnál egy Megértő Lelkészlányért.A vágyaink nem teljesülhetnek mindig,egészen addig,míg nem ismerjük őket.Ám nem elég ismerni őket.Ki kell érdemelni hogy teljesülhessenek.

2010. jan. 28. 20:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!