Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság a lányoknak tényleg a bunkó nem törődöm veled srácok jönnek be?
Figyelt kérdés
Én lány vagyok és le vagyok döbbenve, én a normális pasikat keresem,de emiatt mindenki adja a bunkót:S
Tisztelet a kivételnek!!
2010. jan. 26. 19:54
11/28 A kérdező kommentje:
de a lányoknak az is tetszik ha velük így bánnak.. engem nem zavar ha azért osztanak ki mert hülye vagyok vagy idsegesítő
de ha valakivel járok az ne legyen már bunkó
2010. jan. 26. 20:46
12/28 anonim válasza:
21f vagyok és normális lányokat szeretem ,én nem teszem az arcom -nem vagyok bunkó,sokan azt szeretik,hogy megalázzák,leugatják,nem tudom miért...!?
13/28 anonim válasza:
Itt nem a bunkóság a lényeg... hanem az, h megtaláld a határt a vicces és a sértő között, ha a vicces határon belül tudsz maradni azt szerintem bírják a lányok, cs nem szabad túlzásba esni.
14/28 anonim válasza:
15/28 anonim válasza:
hát nem tudom, talán kemények akarnak lenni, vvaaagy fogalmam sincs, én normális vagyok, szerintemmmmmmmm, és erre konkrét választ nem tudok, tizenkilencvagyokésfiu, 1 ébként melyik megyében vagy? uu ez annyira nemszemélyes kérdés
16/28 A kérdező kommentje:
hajdú bihar :)
2010. jan. 28. 19:38
17/28 anonim válasza:
Én 26 éves fiu vagyok és nekem is az a tapasztalatom h a lányoknak az olyan fiu jön be inkább aki bunko velük.. én világ életemben normális voltam, soha nem bunkoztam, de az a baj h az ilyen mint én általában csak a barát szintjére kerül, mert nem lehet vele menőzni.. tegnap találkoztam a volt barátnőmmel és közölte h összejött egy drogossal, szinte már büszke volt arra h az ő barátja ilyen gyerek, fel lehet vele vágni.. de h hosszu távu kapcsolatra egy bunkoval se lehet számitani az is biztos! nekem van annyi tartásom h az ilyenből nem kérek és most tök jol esik látni h vannak még olyan lányok akik a normális fiuk társaságát keresik :)
18/28 A kérdező kommentje:
hát ezzel lehet is menőzni :D hát én meg alig találok olyan fiút aki normális lenne :S
2010. jan. 28. 19:43
19/28 anonim válasza:
Kiegészitésül még annyit h a hülye plázap*csákkal én sem jönnék össze.. mindig normális barátnőt akartam, akivel fontosak vagyunk egymásnak, nem öntelt és nem az a célja h minél több pasija legyen! Sajnos ez a mai világ ilyen.. de én akkor is megmaradok régimodi, ha lehet igy fogalmazni.
20/28 anonim válasza:
Pedig szerintem sok normális fiu van.. csak nem a discoban kell keresgélni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!