Ilyeneket figyelembe szoktak venni manapság vagy ez bunkó elavult téma?
Nem vagyok benne biztos, hogy ő akarna. Inkább talán attól tartok az lenne, hogy azért akarna, hogy én örüljek. Valamikor felvetődött a dolog, és akkor olyanokat mondott, hogy ő nem akar gyereket, meg el se tud ilyeneket képzelni stb. Akkor mondtam neki, hogy jó lenne, ha ezt átgondolnánk, mert akkor nem lenne fair rabolni egymás idejét, ha tudjuk, hogy ilyen alapvető kérdésekben nem értünk egyet. Utána meg pár nap múlva azt mondta, hogy akar gyereket. Majd.
Én akarok, akartam, csak hát azért parázok egy kicsit. Főleg az elmebajok miatt. Meg a pia dolog. Ugye alkoholista szülőknél nagyobb a valószínűség meg ilyenek, hát náluk az apja mindkét nagyapja stb iszákos. És jó ő nem olyan, de már két testvére is kezd rászokni, hogy ha valami gond van, benyomnak. Aggaszt, mi van ha majd ő is?
Én 26 vagyok ő 31. A családját elég felületesen ismertem azelőtt, tudjátok ez a felszínes jópofizás, nem nagyon voltak odaértem, igazából a kedves sincs oda értük, nem is sokat beszélt róluk, a húgától meg annak a férjétől tudtam meg egy rakás dolgot, mikor rákérdeztem, azt mondta, hogy szégyelli az egészet.
Szia!
Én megértem az aggodalmad, ha bunkóság ilyeneken gondolkozni, ha nem...Az én családomban előfordult (nem is egyszer) alkoholizmus, depressziós személyiségzavarok. A párom családjára már nem mondok semmit...a nővére konkrétan elmebeteg, a nagyanyja szellemileg teljesen leépült - összefossa magát, meg ilyenek, pedig korban ott van, mint az én nagymamám, aki teljesen normális és tevékeny életet él -, és náluk is vannak alkoholisták. Ilyenkor azért tényleg elgondolkozik az ember, hogy kisülhet-e ebből valami jó:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!