Mit lehet tenni, ha nem jövök ki 'még' az osztálytársaimmal? (9. )
Sziasztok!
35-en vagyunk, eddig egyedül a padtársammal beszélgettem pár dologról, de ő nagyon vissza fogott személyiség, egyátalán nincs témája, csak ilyen 'Igen-Nem' Nem igazán nyílik meg. Többiek már bandákba verődtek, és nem keresik a 'társaságom', én nem merek oda menni, mert nem tudom, hogyan reagálnának.
Meg alig kicsengettek, már mentek is ki, volt amelyik már kézenfogva az osztályból. (barátnők).
Úgy érzem nem fogom megszokni a helyem, és könnyebbre számítottam, én olyan 'érdekesebb' személyiségnek gondolom magam.
-Van témám
- Van szerelmem(plátói, de van titkaim)
-Imádok nevetni, baromkodni barátokkal
-Szeretek chatalni, msn-ezni, facebookozni, mindent.
-Szeretek szeretni is.
Mit lehetne csinálni? Anyu azt mondja, még össze kell rázódnunk, mert nem megy 1 nap alatt, de nem is igen néznek rám, nem is próbálnak beszélgetni, én kimegyek általában le a büfé elé, és ott vagyok azzal az egy lánnyal akit megkedveltem, bár legjobb barátok nem leszünk szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!