Mit lehet tenni, ha nem jövök ki 'még' az osztálytársaimmal? (9. )
Sziasztok!
35-en vagyunk, eddig egyedül a padtársammal beszélgettem pár dologról, de ő nagyon vissza fogott személyiség, egyátalán nincs témája, csak ilyen 'Igen-Nem' Nem igazán nyílik meg. Többiek már bandákba verődtek, és nem keresik a 'társaságom', én nem merek oda menni, mert nem tudom, hogyan reagálnának.
Meg alig kicsengettek, már mentek is ki, volt amelyik már kézenfogva az osztályból. (barátnők).
Úgy érzem nem fogom megszokni a helyem, és könnyebbre számítottam, én olyan 'érdekesebb' személyiségnek gondolom magam.
-Van témám
- Van szerelmem(plátói, de van titkaim)
-Imádok nevetni, baromkodni barátokkal
-Szeretek chatalni, msn-ezni, facebookozni, mindent.
-Szeretek szeretni is.
Mit lehetne csinálni? Anyu azt mondja, még össze kell rázódnunk, mert nem megy 1 nap alatt, de nem is igen néznek rám, nem is próbálnak beszélgetni, én kimegyek általában le a büfé elé, és ott vagyok azzal az egy lánnyal akit megkedveltem, bár legjobb barátok nem leszünk szerintem.
Nekünk annó az osztályfőnök válogatott ilyen kisebb csoportokat, és órák után ott maradtunk egy kicsit beszélgetni.Így mindenki megismert egy részt az osztályból,és így eldönthette ki áll hozzá / a bemutatkozás alapján/ közelebb.
A Ti ofőtök nem akar ilyesmit csinálni? Vele kéne beszélni,mert tudom hogy 35 az sok. Mi 43-an kezdtük :D
: ) Köszönöm:)
Nem annyira brutális ám a helyzet, mindenki tekinget mindenkit, nagyon szokatlan mindenkinek. Mindenki picit úgy érezheti mint én, ha nekem lenne legjobb barátnőm, én sem mennék máshoz oda, lehet nekem kéne beszélgetést kezdeményezni, és meglátnám, hogy viszonyulnak.
Hát én egyből szerencsésebb vagyok, hogy csak 16-an vagyunk.:)
Most így első nap sikerült egy csajjal beszélgetnem egész sokat. Egyébként az egész osztályom tök szimpatikus, remélem jó lesz az osztályközösség.
Talán próbálj meg odamenni valamelyik szimpatikusabb csoporthoz, nyugi így második nap nem fognak hülyének nézni. Ilyenkor még mindenki nézegeti a másikat, szóval még csak kialakulóban vannak a barátok.
És szerintem a padtársaddal is beszélgess, lehet, hogy később megnyílik. :)
huzz bele, menyj oda beszelgetni
En is igy basztam el 5 evet tavaly, persze azert 3-4 emerrel szoktam beszelni,de nem vagyok a klikkben.
Első :)
Mi is 43-an vagyunk.véletlenül nem 1 osztályba járunk? :D
5-ös nem valószínű,azóta már leérettségiztem ;)
22/N
Ma már beszélgettem velük:)
4-5 lánnyal:) Plusz a padtársam, meg legjobb barátnőm, szóval 4. nap lesz,és már nem olyan nagyon rossz a helyzet, én nem akarok ez az iskola nagymenő stílusa lenni, soha nem voltam az, egy átlagos lány vagyok (bár picit rondább mint más szerintem), nem vágytam soha a MENŐ szerepre:) Mert manapság a menőség, a cigi meg a pia.
Egyébként matekból erős kettessel mentem át:D=/.
Majd csak lesz téma:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!