Mit lehet tenni az ilyen szomszédokkal?
Első emeleten lakunk, az összes ablak nyitva van a nagy meleg miatt, persze éjszaka is. Este 10 után nem lehet hallani a tv-t, mert az összes pletykás szomszéd itt ül az ablakom alatt levő padon, és itt pletykálkodnak hajnalig. Egyrészt elviselhetetlen, hogy hajnali 2kor még mindig azt hallom, hogy a 3. emeleten lévő XY-t rendőrautóból látták kiszállni (rokon hozta haza), és hogy a másik lépiben lakó ZR késett 2 napot a közös költség befizetésével. Emellett azt hallom, hogy minket, főként engem szidnak, mert a kutyáim (2 kistestű kutyánk van) ugatnak és besz*rnak a lépcsőházba. Egyik az, hogy egész nap a kertben vannak, kifáradnak, csak aludni járnak haza, a másik az hogy mind2 szobatiszta. Ha esetleg volt is valami "baleset", az volt az első hogy feltakarítottam, és fertőtlenítővel felmostam. Pár hete az egyik pletykás k***a leb*szta anyámat, hogy én az ablakon dobálom ki a cigicsikket, a chipses zacskót, csokipapírt stb. Persze nem dohányzom, és ha csokit vagy chipset nassolok, azt sem az ablakon dobom ki (a házban lakó gyerekek, akik 8-12 évesek, hagyják ott) de mégis mindig engem gyanúsítanak meg mindennel. Többször szóltunk nekik, hogy szálljanak már le rólunk, semmi változás. Azt mondták feljelentenek minket a kutyák miatt ,habáraz alattunk lakók van hogy napokig itt hagyják a kutyájukat, aki egész éjjel ugat, de mikor valaki felkeresné őket hogy csináljanak valamit a kutyával, a kutya hirtelen "köddé válik", persze pár nappal később újra ugat. A költözés anyagi okok miatt lehetetlen.
Amikor pár napig a barátomnál aludtam, azt hitték az apám részegen összevert és kórházban vagyok. :S
Szia!
Őszintén sajnállak és együtt érzek veled, hogy baromira bosszant a dolog.Hülye ember mindig volt és sajnos lesz is a normális ember bosszantására.
Én egy 4 lakásos társasházban lakom 5 éve és sokat bosszankodtam én is a sok vén p***a miatt!
Ne foglalkozz velük,jobban fog fájni nekik az ha tudomást sem veszel róluk.Nem tudom mi van a mai öregekkel és főleg a mamikkal,de egyszerűen képtelenek elfogadni ,hogy már nem 19 évesek.Nagyon kiábrándító,gusztustalan és hihetetlenül rosszindulatú a többségük.Hagyd őket a fenébe!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!