Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
Ma láttam egy képet, amin a Hupikék Törpikék vannak, alatta ezzel a felirattal: ,,100 homokos vagy egy nagy r*banc?" Eléggé felidegesített, hogy már erről is ez jut az emberek eszébe, amikor ez az egyik kedvenc ,,kis kori" mesém. Az ilyen gondolkodásmódot látják a kisebbek is és még csodálkozok, hogy a mai 10 évesek is ilyenekről fecsegnek. Egyre jobban utálom a mai dolgokat és nem hiszem, hogy csak én vagyok ezzel így. Ti mit gondoltok?
16/L
2012. szept. 2. 16:53
1/2 anonim válasza:
Ezzel nem vagy egyedül, a disznóhumorral nem kell foglalkozni, mást nem tehetsz ellene.
2/2 anonim válasza:
Szerintem ez mindig így lehetett, csak nem volt annyira feltűnő internet hiányában. Természetes, hogy egy felnőtt/felnövő/ivarérett ember másképp gondolkodik, más dolgok is eszébe jutnak egy eredetileg gyerekeknek szánt aszexuális dologról és ha azt még poénosnak is tartja, nyilvánossá teszi... meg néha akkor is, ha nem. Az is igaz, hogy a gyerekekkel nem épp ilyen gondolatokat kellene közölni, az is természetes, hogy sokakat sért, ha így megsértik a gyermekkori emlékeiket, de hát ilyen a világ. Ez ellen csak egy dologgal lehet védekezni, ignorációval, a gyerekek védelmére meg ott van az a mára már divatjamúlt dolog. Hogy is hívják? Ja igen! Felelős szülői magatartás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!