Mi a véleményetek erről a pasiról?
2012. aug. 30. 21:12
1/15 anonim válasza:
Hitler túl korán ment el közülünk!!!
3/15 anonim válasza:
"Minden egyes tetteddel agysejteken spórolsz..." - Milyen igaz. 55 másodpercnyi agyhalál, aki tegye, ne nézze.
4/15 anonim válasza:
*teheti - Már írni sem tudok a köcsög láttán...
6/15 Mókusgyilkos válasza:
3 secet néztem emg belőle: ugyan nem értettem mit mondott de tuti h túl sok amcsi háborús filmet nézett a kedves paraszt :)
7/15 anonim válasza:
Közelebb áll a majmokhoz mint az emberhez, viszont akiket olt azokat mégjobban rühellem, szóval most konkrétan ezzel a videojával nincs különösebb gondom:D
8/15 anonim válasza:
Ez mocskosul debil rühellem :D De amúgy kur.va jól szoktam szórakozni rajta :D
Ezt meglesni:
http://www.youtube.com/watch?v=rpyRlF7nsl4
ezen sírtam :D:D
9/15 anonim válasza:
Az egész videót végig nevettem, egyébként meg utálom ezt az alakot. És még azoknál is alacsonyabb szinten van, mint akiket szid. Idegesítő, nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!