Nektek mi a véleményetek erről a facebook tényről?
Sok ember olyan, köztük én is hogy egy kevésbé közeli embert (szóval nem barát, családtag stb) nem lájkol elsőnek, illetve első pár lájkban nem vesz részt :D (kevésbé népszerü emberről van szó)
ha viszont legalább 10 lájkot kap az illető, akkor nyugodt szivvel lájkolják azok is akik az első pár lájknál nem lájkoltak .. ez nem fura? ösztönösen jön?
azért irtam hogy kevésbé népszerü emberről van szó, mert ha egy "népszerű" emberről lenne szó, ott lényegtelen lenne hogy első vagy pár lájkban lennél, mer időn belül megdobálják a sok lájkkal, ahol már nem feltünö hogy ki is volt az első pár lájkoló ..
szóval arra akartam felhivni a figyelmet, hogy mi a véleményetek erről hogy az első 10 lájkig az emberek nagy része nem lájkolja a 10 alattiakat :O ha viszont megüti a körülbelül 10-et akkor viszont azoktól is kap lájkot ..
Olyanra is kiváncsi lennék, mármint arra a véleményre, hogy egy lány lájkol egy fiú képét, és később a barátnője is lájkolja miután látta hogy ő is lájkolta ezt ..
Tudom elég céltalan a tartalom, de akárhogy is ez igy van az emberek nagy részében, XXI. században élünk, kell 1 ilyen kérdés is.
Én is a XXI. században élek, és meglep, hogy egyeseket mi minden érdekel, illetve mire van idejük.
Amúgy nem tudom, én nem használom a facebook nevű oldalt.
najó vegyünk 1 konkrét példát, úgy érthetőbb talán
szóval én feltöltöttem 1 profilképet, és csak pár lájkot kaptam közeli barátoktól, beszélgettem 1 lánnyal akit nem rég ismertem meg, aztán lájkolta a képemet, 2 percre rá, a barátnője is lájkolta, (ismerem őt is, szóval ismerösöm beszéltem is vele, de nem rendszerességgel) szóval kellett 1 barátnő lájkja és egy minimális lájk szám ahhoz hogy a barátnő is lájkoljon .. később egy lány akit régebbről ismerek, látta hogy már nem pár lájkom van, ő is lájkolta ..
és azér gondolom hogy ez igy van, mer velem is volt ilyen hogy láttam hogy most töltötte fel a képét a lány és még nem volt lájkja vagy csak 2-3 és igy én sem lájkoltam, pár órával vagy mondjuk nappal késöbb lett már 10-20 lájkja én is lájkoltam, mert igy nem találtam bizarrnak hogy első lájkolók között vagyok ..
1. A magyar nyelvben nincsen olyan szó, hogy "lájk".
2. Őszintén sajnállak.
Érdekes, én nem használom a facebookot, mégis sikerült felfognom, hogy mi a kérdés:D
A válasz pedig egyszerű pszichológia, csordaszellemnek is nevezhetjük. Ha valamit/valakit sokan kedvelnek, akkor az még több embert odavonz, ha meg népszerűtlennek látszik, akkor kevésbé érdekes.
Utsolsóval értek egyet. A kérdés teljesen világos.
Ha sok lájk van, akkor abban már eltűnik az ember, nem kell egymaga állnia ott, könnyebb a tömeggel együtt.
Egyszerű választ kapsz:
A kutya is a dombra szarik.
: )
Jézusom,mekkora nagy probléma...komolyan,összedől a világ,ha ezt nem írod ki.Ezt a rohadt "fészbúk" mániát sem értem,ez is csak elszívja az emberek agyát.
inkább olvass könyvet,márha tudod,mi az.
Én téged nagyon nem 'lájkollak'.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!