Ha szélesebb lenne a nevek választéka, mint Amerikában, milyen nevet választanál magadnak vagy a gyerekednek?
Legyen az külföldi vagy belföldi név, személynév vagy más főnév (Mogyoró, Szellő vagy mint Amerikában Sunday --> ezek mind valósak). Esetleg a külföldi személyneveket engedélyeztetnéd itthon? Pl: Holly, Rose (így), Ginevra (ez utóbbi szerintem gyönyörű név)
Te mit választanál?
9-es válaszoló!
És az nem lett volna megoldás, ha olyan nevet kapnak a gyerkőcök, amelyeknek van magyar párjuk? Pl. Hannah, Sarah...?
Vagy ha a második nevük magyar lett volna? Egyébként hogy hívják a gyerkőcöket?
Lány: Bay, Sutton, Tamsin, Layla, Juno
Fiú: Ezra, Dorian, Xander, Topher
(Angol kiejtéssel olvasd, ne magyarral.)
Egyébként a Mogyoró mint Hazel nagyon szép.
Van egy fiam Márk Sándor a neve. Ha egyszer lesz még egy fiam az Patrik Gábor vagy Patrik Zalán lesz, ha lányom akkor Lara Zoé, Annabella Izabella, Réka vagy Laura lesz.
Külföldi nevek közül a Mike a Tony a Jack a Brien a Diego a Williem a Danny a Naomi a Jesicka a Halley a Marissa a Chatherine a Margarett tetszik.
Magamnak a Shelby nevet választanám, kedvenc kocsim :D
Lányomnak a Zahira nevet adnám, fiam az igy is úgy is Álmos lesz :D és nem érdekel kinek mi a véleménye róla. 3 Álmost ismerek és senki nem cikizte őket.
Nem hinném ha nagyobb lenne a választék, akkor különlegesebb vagy idegenebb nevet választanék.
Lányomnak Summer nevet, fiamnak Dylen nevet adnám.
Nekem semmi bajom a Szellő, Barack, Sólyom (ez nagyon szép név!!!) nevekkel. Ami egyáltalán nem tetszik az a Farkas. Ha nem ilyen Radiátor féle, akkor sztem szépek azok a nevek amik mondjuk gyümölcsök:D De mondjuk a Mogyorót nem engedélyeztettem volna. A külföldi nevek közül csak azt engedélyeztetném ami nemzetközi, de ezek már engedélyezve vannak. Pl Holly-t nem, de Ginevra sztem bele megy még. Sztem bőven elég ami az MTA ban benne van nevek. Sőt, én válogatnék is ami nem kéne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!