Sziasztok! Most megyek gimibe,ami jó pár km-re van a falumtól, egy közeli városban. Busszal tudok csak közlekedni. A közeli buszmegállóval az a gondom (ami fél percre van tőlünk),hogy tele van romákkal. Nem a származásuk a gond,hanem mindenkibe belekötnek aki él és mozog. Nem tagadom,félek tőlük. Már előre görcsbe van a gyomrom. Sajnos általánosba is sok atrocitás ért,mivel mindig próbáltam csinos lenni ezért kaptam rengeteg gonosz megjegyzést tőlük. van egy b verzió,azaz elsétálok egy másik buszmegállóba,ami negyedórára van.De mivel 'dombon' van,fel kell sétálnom,ezért ez télen rizikós. Szerintetek mi lehet a megoldás ebben a helyzetben? Ti mit tennétek? Előre is hálásan köszönöm! 15l
szerintem hozzá fogsz szokni, most csak elsőre tűnik durvának
nem éjszaka közlekedsz suliba, fényes nappal csak nem fognak már belédkötni, valamint nem hiszem, hogy egyedül leszel
2012. szept. 1. 22:52
2/14 anonim válasza:
hát én inkább a dobos verziót választanám,viszont ha nem nagyon akarsz addig elsétálni akkor azt csinálnám hogy utolsó pillanatban mennék a közelebbi buszmegállóba.Pl egy perccel azelőtt hogy jön a busz.Addig nem történhet nagy baj.
2012. szept. 1. 22:55
3/14 anonim válasza:
Én erre is mennék,meg arra is.
Ha esetleg kifigyelnének,sosem fogják tudni mikor bukkansz fel arra.
2012. szept. 1. 22:57
4/14 anonim válasza:
Én vagy később érnék a buszmegállóba, a busz indulása előtt 1-2 perccel, vagy inkább választanám a másik buszmegállót.
2012. szept. 1. 22:57
5/14 anonim válasza:
nyugodj meg tuti, hogy a buszmegbe nem csak TE meg még kb 5 roma lesz, biztos lesz még a faluba más ember is aki reggel azzal a busszal megy, gondolok itt akár felnőttekre is...hidd el ha beszólnak, lesz más melletted, aki meg fog védeni :)
vagy mikor kimész a buszmegbe csináld azt hogy telefonon beszélgetsz valakivel vagy hallgass zenét, mintha meg se hallanád őket! :)
2012. szept. 1. 22:58
6/14 anonim válasza:
Persze5-ös,mert olyan világot élünk,hogy azonnal megvédenek...hol élsz te?
Itt ha valaki haldoklik is átlépik.
És az még nem biztosíték,hogy a buszmegállóban nem provokálnak,simán megteszik a buszon is!
2012. szept. 1. 23:03
7/14 anonim válasza:
Biztosan nem te vagy az egyetlen a faluból, aki abba a gimibe jár. Járjatok ki együtt a buszhoz!
Egyébként egy elhagyatott domb sokkal veszélyesebb egy egyedül mászkáló lányra, mint egy zsúfolt buszmegálló. Utóbbi helyen legfeljebb beszólogatnak, de a dombon le is teperhetnek.
2012. szept. 1. 23:05
8/14 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat! Azt elfelejtettem,hogy sajnos rossz környéken élek,és ezzel a busszal egyedül én járnék ,a barátaim illetve a 'normálisak' mind a másik busszal járnak. Felnőttek elképzelhető,hogy vannak. Igen,egyébként nem csak a buszmegállótól,hanem a buszozástól is tartok. A telefonos ötletre én is gondoltam,de ha mindennap telefonálnék akkor meg az lenne fura. Mindenesetre próbálok nyugodt maradni,pár ilyenkor este kisebb pánikroham tör rám,mert tényleg nagyon félek.
2012. szept. 1. 23:11
9/14 anonim válasza:
Nincs mód arra, hogy reggel valaki elkísérjen a másik buszmegállóba, esetleg kocsival odavigyenek a szüleid?
2012. szept. 1. 23:12
10/14 A kérdező kommentje:
Sajnos nincs :/ Anyukámnak nincs jogsija,apukám meg a busz indulása előtt egy órával már elmegy dolgozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!