Az egyik haverom barátnoje feltekeny ram ok nelkul, es mindenen kiborul. Mit tegyek?
A parom legjobb baratja a haverom. Ok - a fiuk- egymast regebbtol, es en a fiut kb. 4 eve ismerem. 1,5 eve bemutatta a baratnojet, akivel mar kb. 5 eve jarnak. A csajjal nem volt semmi bajom kb. mostanaig. Teljesen bekattant.
Mikor meleg volt felvettem egy ruhat. A parom dicserte, ess mindenki, erre a csaj bevagta, hogy biztos az o pasijanak akarok tetszeni.
Allandoan versenyzik: ha en sutok palacsintat, akkor o is. Ha en tortat sutok, akkor o is megsuti ugyanazt.
Nem hordok mindig markas cuccokat, mert csak par van es kimelem oket, erre bevagja, hogy nekem csak kinai a cipom, viszont neki Adidasos, es nagyon felvag. Fura... Baratkozzak szerintetek vele, vagy hogy viselkedjek? Nekem nem hianyzik ez a beszologatas. Viszont tudom hogy elkerulni teljesen nem fogom tudni, mert a parom es az ove a legjobb baratok. A pasijatol nem akarok semmit, mert csak 20 vagyok o meg 36, szoval nekem oreg, nem absyolut nemis a stilusom. Elbeszelek, elhujulok vele, de csak baratilag, oly nehez ezt felfogni. Idegesit. Segitsetek.
Érdekes, h azt hozod fel ellenérvnek h miért nem érdekel a pali, hogy öreg és nem a stílusod, és nem pedig azt, hogy szereted a barátodat és nem akarsz senki mástól semmit sem.
A csajt pedig nézd üvegnek... nézz át rajta, meg se halld, amit mond. Tényleg, mintha ott sem lenne. Ha kérdez valamit se válaszolj. Ezért biztos bunkónak fog titulálni, viszont engem a helyedben ez szórakoztatna, hogy tudom , majd' felrobban magában.
Próbáld megbeszélni vele normálisan, bár azt elég nehéz lesz egy ilyen csajjal. Esetleg próbálj közös programokat csinálni vele, mármint mond hogy süssetek együtt palacsintát, és vigyétek ki a srácoknak, vagy dícsérd meg a cuccait, hogy lássa hogy jó fej vagy.
Vagy mond meg neki hogy nem egy negyven éves öreg fa*zt akarsz magad mellé, úgyhogy megnyugodhat, a cipőjét meg magasról sza*rod le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!