Mért vagyok ilyen féltékeny?
A legfontosabb, hogy magadat elfogadd. Te Te vagy, a nővéred meg a nővéred. Lehet te apukádhoz, ő meg anyukádhoz hasonlít, különálló személyiségek vagytok, benned is van jó tulajdonság, benne is van, és ez különböző. Valamiben Te vagy jobb, valamiben ő. Inkább arra koncentrálj, hogy miben vagy TE jó, és ne arra, hogy miben jobb Ő.
Szép vagy te is, hidd el, lesz fiú, aki benned látja meg az igazit:)
Rosszul állsz hozzá a dolgokhoz.
Nekem facebook-on átlag 5-10 ember lájkolja a képeimet, csakhogy ezek az igazbarátaim. Sokkal boldogabb vagyok így, mintha helyettük olyanok tennék, akikkel 1-2 szót váltottam életemben és csak azért jön lájkolni, hogy később én is rányomjak a tetszik-re az ő képeinél... Kösz, inkább nem.
Én 19 vagyok, öcsém 18 és ki van gyúrva, barátnője is van. Nekem se nagy izmaim, se csajom nincs, mégis jól érzem magam.
Azt nézd, hogy te kinek tetszel, ne a nővéreddel foglalkozz állandóan, mert így boldogtalan leszel.
Nekem pedig a húgomról hiszik mostanság, hogy a nővérem, pedig én 20 vagyok ő pedig 16 :D Magasabb is lett, hosszú szép lábai vannak, kecses dereka, nagyobb mellei, szebb szája, csábos mosolya. De érdekes engem nem zavar. Lehet, hogy azért mert nekem is akadnak bőven csodálóim vagy hogy mondják ezt, de tény, hogy a húgom szebb nálam. Ő is több lájkot kap a képeire is mint én, ha már ezt is említetted. Én csak örülök neki, hogy sikerei vannak, nekem is rossz lenne ha esetleg csúnyácska lenne, mindig aggódnék, hogy nincs elég önbizalma vagy rossz kedve van mert a többiek szebbek.
Mindenki külön egyéniség, ne foglalkozz ilyenekkel, biztosan te is zép vagy, ha meg néha össze is tévesztenek az nem véletlen, szerintem csak te látod nagyon borúsan a dolgokat:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!