Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Osztály találkozora miért...

Osztály találkozora miért viszik az emberek magukkal a párjukat? Ez most divat lett?

Figyelt kérdés
2012. szept. 1. 09:29
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
63%
Nekünk 1 hónapja volt az első osztálytalálkozónk, és amikor megbeszéltük a szervezést amit 4 en csináltunk akkor írtuk is a meghívó levélbe azt hogy lehetőleg senki ne hozza a párját. Sok olyan osztálytalálkáról hallottam ahol vitték magukkal a párjukat és az nem volt valami jó, szerintem értelmetlen ez a dolog.
2012. szept. 1. 09:35
 2/16 A kérdező kommentje:
Nekünk most lesz majd ,és fele társaság szeretné vagy lehet,hogy hozza is a párját. Én evvel nem értek egyet .A párod nem volt ott x évig az osztályban mint te ,és igy szerintem nem is igazán tudna hozzá szolni a dolgokhoz.Eszembe nem jutna,hogy elmenjek a párom osztály találkozojára.
2012. szept. 1. 09:40
 3/16 anonim ***** válasza:
72%
Kérkedni. nem 10 évesek vagytok szerintem hogy pár óra erejéig ne tudjanak elszakadni tőle. Nem tudom mi értelme ezen felül.
2012. szept. 1. 09:45
 4/16 anonim ***** válasza:
70%

Ez azért "fontos" vagy éppen "nem fontos", mert meg akarják mutatni a párjukat, hogy a régi riválisok irigykedjenek. Mások a karrierrel vágnak fel, ők pedig a párjuk mutogatásával :))) Mégis miről szól egy osztálytalálkozó, ha nem arról, hogy ki mennyire vitte az életbe?:)))

de egyébként én sem értek egyet a párunk magunkkal vonszolásával. Ha mástnem mutatok fényképet róla és ennyi (:

2012. szept. 1. 09:48
 5/16 anonim válasza:
Sajnos vannak olyan emberek, akik a párjuk nélkül mozdulni se tudnak
2012. szept. 1. 09:49
 6/16 anonim ***** válasza:
80%

Nem most lett divat, hanem már elég régen. A vacsorára lehet vinni nyugodtan.

Nálunk most lesz a 25 éves. Az elsőn még senkinek nem volt férje, felesége, tehát nem vitte, a másodikon már igen. A párok jellemzően nem szokták magukat jól érezni amúgy.

A utolsó kettőre ha jól rémlik, már senki nem hozta. :) Mi eléggé összeszokott banda vagyunk, minden éveben bulizunk egyszer, az osztály a 2. családunk, és ezt mindenkinek a párja el is fogadja.

Ja, és soha senki nem kérkedésből vitte, hanem a buli miatt. Az más kérdés, hogy néhány pár nem érezte jól magát, az az ő baja. :) mi jól éreztük magunkat :D

2012. szept. 1. 09:53
 7/16 anonim ***** válasza:

Valamikor, régebben:

Ha egy lány férjhez ment, attól kezdve otthon ült, semmi buliba, egyéb helyekre "nem illett" mennie. Legalábbis nem a férje nélkül, mert az esetben biztos, hogy q@rválkodni ment.

Az öregasszonyok kibeszélésenek megakadályozására vitték magukkal az ilyen helyekre a férjüket, és persze később, a fiúk is vitték magukkal a feleségüket, ez lett a megszokott.

2012. szept. 1. 09:59
 8/16 anonim ***** válasza:

A feleségemmel egymás osztálytalálkozóin rosszul éreznénk magunkat. Ismeretlen pofák közé kerülnénk, és a régi sztorik vagy untatnának, vagy nem értenénk őket.

Viccmesélés a bolondokházában.

Mindenki minden viccet hallott már, ezért csak annyit mond az egyik bolond:

- Huszonegy.

Mire a másik:

- Hogy lehet egy ilyen jó viccet ilyen rosszul elmondani.

2012. szept. 1. 10:10
 9/16 anonim ***** válasza:
Így van, ahogy 7. írja, viszont ma már tényleg van benne olyan felhang is, hogy "nekem jobb / gazdagabb pasim, csöcsösebb / szőkébb csajom van".
2012. szept. 1. 10:10
 10/16 anonim ***** válasza:
35%
Hááát, most lehet én leszek lepontozva, de én a rég nem látott osztálytársak között idegennek érzem magam. Ilyenkor jó ha ott van egy kapaszkodó. Nekem ez lenne az oka, ha egyáltalán tartanánk osztálytalálkozót.
2012. szept. 1. 10:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!