Ez azt jelenti hogy meleg?
Figyelt kérdés
Van egy ismerősöm aki minden áron a barátom szeretne lenni folyton ajándékot vesz nekem.Mikor összeveszünk folyton könyörög hogy bocsátsak meg neki.Meg mindig meghív minden fele moziba is mindig ő veszi nekem a jegyet ha van is pénzem rá folyton ő akarja megvenni és bárhová megyünk ugyan ez a helyzet.És mikor többen megyünk és ő szervezi a dolgot akkor ha nekem nem jó a nap lemondja és úgy csinálja hogy eltudjak menni.Ez azt jelentené hogy meleg?2012. aug. 29. 22:27
2/8 ava87 válasza:
Hogyne, ezt ennyiből meg lehet állapítani, persze.
4/8 A kérdező kommentje:
Már megkérdeztem és azt monda hogy nem.És még múltkor azt hazudta hogy öngyilkos lesz ha nem leszek a barátja.
2012. aug. 29. 22:34
7/8 anonim válasza:
Az úgyhogy gyorsan rázd le mielőtt megerőszakol valamelyik sötét sarokban!
8/8 anonim válasza:
Miért hazudta volna?attól h nem meleg még lehet öngyilkos miattad.sztem enyhén szólva érzékeny a gyerek. de h ismerkedtetek meg?meg am ha már moziba járkálsz vele már a haverod.
am min szoktatok veszekedni?
meleg is lehet.csak nem meri bevallani mert fél h elveszít.ha továbbra is kedveskedik neked hozd fel újra a témát.de mond h attól nem veszít el ha szeret.
de azt nem kérdezted h miért akar annyira a barátod lenni?hány évesek vagytok?voltmár csaja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!