MIért utálják a budapestiek a saját városukat?
csodálod?
az emberek bunkó állatok, a város egy szemétdomb .. mi kell még ?
én speciel a budai részt elviselem, de pestre nem igen megyek át, csak ha már nagyon muszáj ....
1.) Mert mocskos. Amúgy én nem utálom, nem tudnék máshol élni. De szívesen lemondanék egy-két 20-i tűzijátékról, ha annak árából rendesen kitakarítanák a várost. Illetve nem értem, ha ekkora a munkanélküliség, és ennyi hajléktalan van, segélyek helyett miért nem teremtenek közterület takarítói állásokat? És miért nem büntetik a kutyásokat, ha nem szedik fel a mellékterméket? És miért csak a dohányosokat üldözik, hogy rontják a levegőt? A sok szemét meg fekália sokkal ártalmasabb, betegséget terjeszt.
2) Mert morálisan mocskos. Szegénység és bűnözés van az utcákon.
Nemcsak Budapestet utálom hanem egész Magyarországot.
Egy tetves cigányokkal teli város ahol az ember nem sétálhat el úgy a Moszkva téren vagy a MOM előtt hogy ne tartana attól, hogy esetleg 3 irtanivaló cigó körbeállja és elveszi a mobilod meg a pénzedet amiért keményen dolgoztál (vagy ajándékba kaptad, de a lényeg hogy a te tulajdonod).
És mostmár nem a nyóckerben garázdálkodnak mert ott figyelik őket rendesen, hanem átjönnek a 2. és 12. kerületbe rabolni.
Szóval igazándiból ezért utálom Budapestet, meg a rengeteg bunkó rosszindulatú zsugori magyar miatt.
B
Én vidéki vagyok, de nem szeretem a fővárost.
1. Zajos
2. Túl nagy. Borzasztó sok idő a közlekedés emiatt.
3. Szmog.
4. Az emberek felfogása sokkal inkább "jogunk van ahhoz, hogy valaki gondoskodjon rólunk, ez vagy az nekünk alapból jár" típusú, mint ott, ahol én lakom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!