Vidéken még ennél is rosszabbak az "emberek"?
Az unokatestvéremet kísértem el a pótvizsgájára mert megbukott a szülei dolgoztak így megkért,hogy menjek el vele,hát elmentem.
Az iskolába jár néhány genetikailag hiperpigmentált egyén is és az egyik szintén történelemből bukott mint ahogy az unokatestvérem is,és erődemonstrációként jött az egész família, egyik gusztustalanabbul nézett ki mint a másik (gondolok itt arra,hogy némelyik póló nélkül,sapkában hangoskodva várt a folyosón -ezek a családtagok voltak)
Aztán bement a srác vizsgázni majd percek múlva bentről kiabálás hallatszott és egyszer csak kitört az ajtó, belülről kirúgta az a genetikai hulladék majd az emberek között magának utat törve ordította,hogy megbuktam.Na több nem is kellett az anyja vagy legalább is egy nagy darab nő a terem előtt megállva kezdett ordítani a tanárral,hogy az nem igaz,hogy az ő fia nem tud semmit és,hogy szólva lesz az igazgatónak, a tanárnő mondta,hogy semmit sem tudott a fiú inkább tanulni kéne mint fenyegetőzni, ettől aztán bepipult a nő és először megpróbálta felkapni az ajtót amit a fia kitört , közben a többi egyén a háttérből magyarázott,hogy de a Ferike tud és tud csak a tanár egy szemétláda aztán jött az igazgató és néhány diák/szülő segítségével megkérték a családod,hogy távozzanak vagy kihívják a rendőrséget.Na erre megindult a 10 fős csorda kifelé közben a Ferike meg az anyuka őrjöngött még az udvaron is és végül elmentek.
A tanárnő mondta,hogy rögtön úgy kezdte a felelést,hogy a 10 ezrest odaadta neki,de nem fogadta el.(egyébként valamelyik családtag mondta is,hogy remélem a tízes megvan)
Mellesleg a tanárnő tényleg egy szemét nő, mert pofára osztályoz aki szimpatikus neki annak nyert ügye van,aki meg nem az meg ha kitanulja a belét akkor is megbukik.De engem sokkal jobban felháborított az amit ezek az emberek műveltek elve nem tudom ezt,hogy képzelték, és itt nincs is ennyi "brazil" ,talán 4-5% és belegondoltam mit művelhetnek vidéken ahol már 70-80% brazil....Azt nem tudom felfogni,hogy bizonyos emberek hogy képesek így viselkedni.....
Belagezapista te meg irodalomból, azt hiszem, hogy abban szerepelt az értő olvasás.
Kérdező: én pl. Miskolcon vagyok, ami ugye bizonyos szempontból vidéknek számít és igen, itt is ilyen a helyzet.
Olyan szánalmas,hogy az ember egy olyan szót ír ami néhány embernek nem tetszik és már egyből hőbörögtök megfejtitek a másik ember életét,hogy ő meg biztos egy bukott "agyoniskolázott" senki.
De ezek szerint például a Felvidék és a Délvidék szó is sértő, lekezelő.Mindenki egy köcsög aki kimeri mondani azt a szót,hogy vidék.
Átírom a kérdést :
A Budapesttől távol eső városi környezetben mennyiire jellemző az ilyen viselkedés?
Másrészt meg nem Budapesten élek és nem is ott történtek az események.
Én egyáltalán nem írtam, hogy a vidéki lekezelő. Azért kérdeztem vissza, hogy mit értesz vidék alatt, mert ilyeneket írtál:
"talán 4-5% és belegondoltam mit művelhetnek vidéken ahol már 70-80% brazil...."
És nem láttam, hogy azon a vidéken, olyan vidéken, stb, tehát általában arra gondoltál, amit vidéknek nevezel. Ezért kérdeztem, hogy talán földrajzból buktál, mert láthatóan fogalmad nincsen az ország etnikai térképéről, hiszen olyan értelemben, hogy vidék az minden ami nem Budapest, vannak országrészek, ahol sokkal kevesebb a dakota, mint Budapesten, míg van ahol több.
Egyébként, hogy a kérdésre is válaszoljak, Budapesten eleve sokkal öntudatosabbak, rámenősebbek az emberek, innentől kezdve valószínűleg több az ilyen eset. Talán vidéki városokban a legritkább, falun viszont a nem cigányok között az a szokás, hogy a szülők valamit visznek a tanárnak, nem pénzt, hanem mondjuk krumplit, húst, almát, stb., és akkor a tanár nem teheti meg, hogy nem buktatja meg a gyereket, mert különben általános lesz a felháborodás.
"Belagezapista te meg irodalomból, azt hiszem, hogy abban szerepelt az értő olvasás. "
Miért is? A kérdező nem fogalmazott egyértelműen, ugyanis vagy fogalma sincsen az országról, vagy pedig eleinte egyik, majd másik értelemben használta a vidék szót. De ha neked menne az értő olvasás, te is kiszúrtad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!