Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy lehet ilyen bunkó anyám?

Hogy lehet ilyen bunkó anyám?

Figyelt kérdés

Temetésen voltunk, nagypapám testvére halt meg. Anyám legnagyobb gondja amikor odamentünk, hogy bemutatkozzunk, hogy ott vagyunk. Persze én semmit nem tudtam, nem is voltam még ilyen temetésen. Aztán az volt, hogy hova álljon. melyik oldalra apám mellé, túl egyszerű lett volna megállni. kb 3 perig ezen vakerált. és hallhatóan ezt nyavajogta. Már öcsém szólt rá, 13 éves léttére. Aztán a temetés utáni toron meg csörgött a telefonjuk. Megjegyeztem, hogy le kéne halkítani. Erre nagyszüleimnek elkezdi mondani 8hazudni) hogy én akkor is földhöz vágatnám a telefont, ha ők hívnak.

Meg menjen oda az unokájához, beszéljek vele(teljesen más ügyben, iskola) és amikor rászólta, hogy most halt meg a nagymamája, akkor nekemállt hogy mások meg kutyáról beszélnek meg házeladásról. Persze nem vele, de nem tudta megindokolni. Szóval tudtam, hogy nagyon bunkó, de hogy ennyire. És még ő hisztizett.

Arról nem is beszélve, hogy nem is mindenkinek köszöntünk, mert aki nekik nem köszönt, annak ők se köszöntek. Meg akinek nem volt kedvük. Nem az lett volna a minimum, hogy mosz köszönünk mindenkinek?! Én nem jól gondolnám?

2012. aug. 28. 16:15
 1/3 anonim ***** válasza:
A való életben nincs igazság. És semmi és senki nem tökéletes. Tökéletes család pláne nincs, főleg, ha összejönnek valami esemény kapcsán. Olyankor derül ki, hogy viselkednek egymással. De ez mindenütt így van.
2012. aug. 28. 16:53
 2/3 anonim ***** válasza:

inkább neveletlennek/illetlennek mondanám, vegyítve egy icipici infantilizmussal. nem tudja mikor mit illik, és mikor mit nem.

egyébként őszinte részvétem

2012. aug. 28. 16:59
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Szegénynek már megváltás volt, úgyhogy már fel volt rá készülve a család. Rákos volt, már évek óta csak műtötték, kemoterápia, meg sugár. De most már nem bírta tovább.

2012. aug. 29. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!