Szerintetek a Virág szép név? Mondanátok néhány becenevet ami illik rá de nem hangzik röhejesen? Ti milyen lánynak képzelitek el akit így hívnak?
Szép név, nekem tetszik. Én nem adnám a gyerekemnek, de attól még tetszik.
Becézni hülyeség. Viri, Vircsi? Nagyon ostobán hangzik.
Nekem unokahúgom Virág, nagyon szép, karcsú, barna hajú lány, hatalmas szemekkel, illik hozzá.
nemtudom, fura. valahogy nekem olyan erőltetett meg üres. kedves meg minden, csak... egy kislányon tudom elképzelni, akinek két copfban van a barna haja, és nagy szemei vannak. aztán felnő, és nem tudom mit kezd majd a Virág névvel. kicsit komolytalan.
becézni meg végképp nem tudom hogy lehetne :
vircsi, erről a győzike lánya jut eszembe, jézus
viri, ez fura
virágocska, najó..ez mondjuk aranyos, de azért mégis...virágocskácska
nekem valahogy túl tömör, meg nyers. olyan mintha valakit úgy hívnának hogy fa. vagy ház. nem az jut eszembe, hogy ez egy név...
KÖSZÖNÖM AZ EDDIGI KOMMENTEKET
Németh Virág :), amugy nekem is ilyen a karakterem : magas vagyok, vékony, barna hajú, nagy zöld szemek. Nekem azért tetszik mert utal a természet-szeretetemre de pár embernek nem elég jó a nevem ezért elkezdenek bénaságokat kitalálni :D pl: Vircsi, Virgó, Vircsó stb :((
én hármat szeretek s elfogadok: Viri, Vivi és Vica :)
Vir, Virr:):)
Amúgy a Virág név nem tetszik:S
De ilyen kedves lány jut róla eszembe, meg vidám:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!