Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire "illik" ilyenkor (ünnepek idején) válásról beszélgetni? Nyeljem le inkább a századik békát is, és várjak néhány hetet?
Én nem rontanám el a gyerekek karácsonyát. Inkább nyelnék és ünnepek előtt hoznám fel.
Ennyire nem lehet önző egy ember.
Szerintem tök mindegy, mikor veted fel, mindig rossz.
Most karácsony, ezért ne kezdj bele. Aztán Józsika szülinapja, jaj, ne már, szegény gyerek. Basszus, de Melinda névnapját sem illene ilyennel elrontani... - ördögi kör.
Nem hiszem, h jó lehet úgy a karácsony, ha te a hátad közepére nem kívánod a férjedet, és a f*szod ki van vele. Ráadásul a gyerekek kiválóan megérzik, ha a szülők között valami nem stimmel, szóval emiatt ne félj.
Én nem beszélnék a szüleimmel, ha karácsonykor kezdenének el a váláson gondolkozni.
Basszus ne legyünk már ilyenek, ez a szeretet ünnepe, igazán ki lehet bírni 2 hetet.
Tegnap egyébként is azt álmodtam, hogy elválnak, minden ok nélkül és én meg ott sírtam..
Szóval nem minden gyerek örül a szülei válásának, akármennyire szeretik ezzel igazolni magukat egyesek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!