Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve vagyunk házasok, van egy pici babánk is. A házasság viszont nem működik. Nagyon mások vagyunk, szinte beszélgetni sem tudunk. Úgy érzem, társas magányban élek. A pici viszont imádja a páromat, és ez viszont is igaz. Mit tegyek?
Egyetértek az előttem szólóval. Később ki fog jönni a neheztelés szegény gyerekedre, amiért miatta "feláldoztad magad" - holott ha most elválnál, a férjed attól még részt vehetne a gyerek életében, Te viszont megadnád önmagadnak az esélyt, hogy egy Hozzád illőbb párra lelj.
Az én szüleik 5 éves koromban váltak el, és eléggé megviselt. Jobb akkor, amikor a gyerek még nem fogja fel. Még pici baba - könnnyebb lesz neki, ha ilyenkor történik. Persze hogy később kérdezgetni fog, de nem lesz meg neki az a "törés-élmény", ami nekem.
Viszont ha még úgy érzed, meg lehetne menteni a házasságodat, beszélgessetek, és akár forduljatok egy JÓ pszichológushoz párterápia céljából.
A lényeg, hogy így ne maradjona helyzet, mert senkinek nem lesz jó.
A leírásod alapján én is a válást tudnám javasolni.
Elválni kulturáltan is lehet,nem muszáj egymás felé sárt dobálni.Sőt,értelmes emberek meg tudnak birkózni az ezzel járó problémákkal is,és a közös gyerek érdekeit tartják mindig szem előtt mindketten.Jobb lesz ez így a gyereknek is,és nektek is,mint egymás mellett így élni.Sokkal kevésbé fogja megviselni Őt is,ha normális megoldást találtok,mint ha egy rossz hangulatú szeretet nélküli családban él.Így mindketten megtalálhatjátok még az igazit is,boldogok lehettek valaki mással,így a gyereketek is sokkal boldogabb lesz majd a későbbiekben is.Ha elváltok attól még szerethet mindkettőtöket úgy mint eddig.Gondolom nem akarnátok bosszúból keresztbetenni egymásnak,vagy a gyereket fegyverként használni egymás ellen.
szia!
mi ugyan ebbe a helyzetbe voltunk a ferjemmel van nekunk is egy kislanyunk es mi rettenetesen nagyon sokat veszekedtunk nem tudtuk mi lenne a legjobb dontes meg csak 2 es fel eve vagyunk hazasok de mar azon gondolkoztunk elvalunk ez igy egyikonknek sem megy stb... aztan leultunk jozan eszel vegig mertuk a dolgokat tudnank e egymas nelkul elni hogyan is lenne ha elvalnak es hal istennek arra az elhatarozasra jutottunk sokkal fajdalmasabb lenne az elvalas es nem is tudnank egymas nelkul elni azota minden rendben van hal istennek, jol mukodik minden,az agyban is 100% sak vagyunk:)(mert a veszekedesek miatt ott is romlott am a helyzet),ugyhogy azorta minden okes szerencsere! azt tudom nektek mindenkeppen tanacsolni uljetek le es merlegeljetek a helyzetetteket! sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!