Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Mennyire "illik" ilyenkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire "illik" ilyenkor (ünnepek idején) válásról beszélgetni? Nyeljem le inkább a századik békát is, és várjak néhány hetet?

Figyelt kérdés
Már hosszú ideje úgy gondolom, hogy mindenképp ez lesz a megoldás, de mostanában már minden nap minden órájában csak az van a fejemben, hogy egyedül akarok lenni (pontosabban a gyerkőcökkel, az apjuk nélkül).
2011. dec. 21. 06:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
a karácsony az üzlet ünnepe. ha a szereteté lenne, akkor nem az ajándékozásról szólna
2011. dec. 21. 10:28
 12/15 anonim ***** válasza:

Jobb helyeken, például nálunk nem is erről szól.

Természetesen veszünk ajándékot, de ez csak mellékes. Egy szem diónak is örülnék. Az a legszebb benne, hogy mindenki együtt van és nincs balhé.

2011. dec. 21. 10:32
 13/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én tegnap szakítottam párommal. Hazudott, és nem tudok bízni benne, hiába próbáltam. Nem tudtam volna várni karácsony utánig, és ő is azt mondta, hogy jobb így. Viszont nálunk nincsenek gyerekek.

Beszélj a férjeddel (vagy pároddal), hogy mit érzel, hogy szerinted ez nem működik, mert.... És tedd hozzá, hogy nem akarod tönkretenni a Karácsonyt, de nem tudsz úgy tenni még napokig, mintha minden rendben lenne.

2011. dec. 21. 11:24
 14/15 anonim ***** válasza:
Hagyd az ünnepek utánra.
2011. dec. 21. 18:16
 15/15 anonim válasza:

Ha mar olyan regota gondolkodsz rajta akkor ezt a par napot meg igazan kibirhatnad szerintem a gyerkocok kedveert. Ha erzik akkor eddig is ereztek de valoszinu arra nem gondolnak h elvalnak a szuleik..

az en szemembe a jo szulok ebben a helyzetben legalabb megprobalnanak beket mutatni. (nem mondom h olelgessetek egymast, de legalabb ne veszekedjetek.) ha az en szuleim karacsonykor kozolnek ezt... Merges lennek, pedig nem vagyok mar 12...

az ordogi koros valaszoloval nem ertek egyet... Eleg kicsi a valoszinusege h kozvetlen karacsony utan lesz a szulinap(a nevnapot mi nem is nagyon unnepeljuk)..mondjuk nekem csak az lenne nagyon rossz ha azon a konkret a napon vagy azon a heten kozolnek velem.. Utana mar nem olyan gaz szerintem..

2011. dec. 23. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!