Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ruhában illik a vőlegényt kísérni az esküvőn? Infó kellene ezzel kapcsolatban + néhány egyéb dologban?
Tegnap kértek fel, hogy júniusban kísérjem a kereszttesóm, a vőlegényt magyarul.
Illik felvenni, mini nagyon szép, elegáns ruhát, vagy a tipikus "habos" ruhát kell?
Én arra gondoltam, hogy egy bordó miniruhát, vagy egy pezsgőszínűt veszek fel.
Linkelnétek esetlg ruhákat, meg jöhtnek a tippek is.
Majd kísérés után át kell öltöznöm, de mit vegyek fel akkor? Lehet egy szép fekete szoknya egy színes blúzzal?
Soha nem kísértem még senkit. :)
22/L
Szerintem ezt a pártól érdeklődd meg! Hátha van vmi elképzelésük ezzel kapcsolatban (pl. ugyanolyan legyen a ruhátok azzal, aki a menyasszonyt kíséri).
Ha templomi ceremónia is lesz, akkor a miniruha nem biztos, h odaillő lenne. Egyébként pedig szerintem a kísérés után sem kellene átöltöznöd, ha a lagzit is kényelmesen végignyomnád ugyanabban a ruhában :)
Mutatom mi az, ami még szóba jöhet nálam.
Itt a 6_3 a második oldalról nagyon-nagyon tetszik. De az első sem rossz.
Ne öltözzek át? Itt felénk szokás, másrészt, hajnalig abban ropni?? Jesszus.
Olyat válassz, amiben jól érzed magad hajnalig. Éjfélig semmiképpen nem illik átöltözni, a menyasszony is akkor öltözik át.
Még egyszer mondom: ezek NAGYON drága ruhák. (Kölcsönözni is drága!) Azért, mert egyszer felveszed fél órára, aztán átöltözöl, aztán soha többé nem viseled, csak beakasztod a szekrénybe, fölösleges megvenni. Olyat válassz, amit később is tudsz alkalmi ruhának használni, másik esküvőre, színházba stb. Nem kell habos-babos, nem kell hosszú sem (a templomban sem fognak megkövezni a miniruháért, csak a vállad nem lehet fedetlen, kell egy sál vagy blézer a válladra), olyat vegyél, amit tudsz használni máskor is.
Nálunk is szokás az átöltözés, vacsora után történik. Szinte az összes vendég hazamegy és az elegáns ruhát lecseréli egy szép, kényelmesre, amiben aztán reggelig ropja :) Éjfélkor van menyasszonytánc, addig mindenki átöltözött, kivéve az ifjú párt, akik a tánc után mennek haza átöltözni újasszony-újember ruhába. A vendégek közül sokan ezután haza is mennek.
Szóval: a helyedben én egy hosszú estélyi jellegű ruhát választanék a kiséréshez - ezt később bálokra, szilveszterkor is fel tudod venni. Ilyesmire gondoltam:
Átöltözésnél meg felveheted a minit.
A mini egyébként szerintem annyira nem illik a templomba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!