Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Milyen ruhában illik a vőlegén...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ruhában illik a vőlegényt kísérni az esküvőn? Infó kellene ezzel kapcsolatban + néhány egyéb dologban?

Figyelt kérdés

Tegnap kértek fel, hogy júniusban kísérjem a kereszttesóm, a vőlegényt magyarul.

Illik felvenni, mini nagyon szép, elegáns ruhát, vagy a tipikus "habos" ruhát kell?

Én arra gondoltam, hogy egy bordó miniruhát, vagy egy pezsgőszínűt veszek fel.

Linkelnétek esetlg ruhákat, meg jöhtnek a tippek is.

Majd kísérés után át kell öltöznöm, de mit vegyek fel akkor? Lehet egy szép fekete szoknya egy színes blúzzal?

Soha nem kísértem még senkit. :)

22/L

2010. okt. 18. 14:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bármit fel lehet venni, ami elegáns. Néhány színt illik kerülni: fehér (menyasszony színe), fekete (gyász), bordó és piros (ez a menyecskeruha színe). De nem értem, miért kellene átöltöznöd utána? Az a ruha tökéletes a lagziba is. Kicsit sokba kerülne csak arra a fél órára új kisestélyit venni, aztán levenni.
2010. okt. 18. 14:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban jársz, ha "tipikus habos ruhát" veszel fel és átöltözéskor veszed fel a bordó vagy pezsgő színű ruhát.
2010. okt. 18. 14:34
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezt a pártól érdeklődd meg! Hátha van vmi elképzelésük ezzel kapcsolatban (pl. ugyanolyan legyen a ruhátok azzal, aki a menyasszonyt kíséri).

Ha templomi ceremónia is lesz, akkor a miniruha nem biztos, h odaillő lenne. Egyébként pedig szerintem a kísérés után sem kellene átöltöznöd, ha a lagzit is kényelmesen végignyomnád ugyanabban a ruhában :)

2010. okt. 18. 14:35
 4/7 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Én ilyesmit vennék fel. Habos babosat tuti nem, nem koszorúslány vagy, hanem ilyen kísérő vagy mi.

Ja, és nem öltöznék át.

2010. okt. 18. 14:41
 5/7 A kérdező kommentje:

Mutatom mi az, ami még szóba jöhet nálam.

[link]

Itt a 6_3 a második oldalról nagyon-nagyon tetszik. De az első sem rossz.

Ne öltözzek át? Itt felénk szokás, másrészt, hajnalig abban ropni?? Jesszus.

2010. okt. 18. 14:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Olyat válassz, amiben jól érzed magad hajnalig. Éjfélig semmiképpen nem illik átöltözni, a menyasszony is akkor öltözik át.

Még egyszer mondom: ezek NAGYON drága ruhák. (Kölcsönözni is drága!) Azért, mert egyszer felveszed fél órára, aztán átöltözöl, aztán soha többé nem viseled, csak beakasztod a szekrénybe, fölösleges megvenni. Olyat válassz, amit később is tudsz alkalmi ruhának használni, másik esküvőre, színházba stb. Nem kell habos-babos, nem kell hosszú sem (a templomban sem fognak megkövezni a miniruháért, csak a vállad nem lehet fedetlen, kell egy sál vagy blézer a válladra), olyat vegyél, amit tudsz használni máskor is.

2010. okt. 18. 14:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nálunk is szokás az átöltözés, vacsora után történik. Szinte az összes vendég hazamegy és az elegáns ruhát lecseréli egy szép, kényelmesre, amiben aztán reggelig ropja :) Éjfélkor van menyasszonytánc, addig mindenki átöltözött, kivéve az ifjú párt, akik a tánc után mennek haza átöltözni újasszony-újember ruhába. A vendégek közül sokan ezután haza is mennek.

Szóval: a helyedben én egy hosszú estélyi jellegű ruhát választanék a kiséréshez - ezt később bálokra, szilveszterkor is fel tudod venni. Ilyesmire gondoltam:

[link]

[link]

[link]

[link]

Átöltözésnél meg felveheted a minit.

A mini egyébként szerintem annyira nem illik a templomba...

2010. okt. 20. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!